Toimintahitti Shadow Complex palaa ehostettuna – nappaa uusi pc-versio jo ilmaiseksi! / Uutiset / pelaaja.fi

Toimintahitti Shadow Complex palaa ehostettuna – nappaa uusi pc-versio jo ilmaiseksi!

4.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Epic Games on puhaltanut uutta eloa Xbox 360:llä alkujaan tavattuun Shadow Complex -toimintapeliinsä. Hyvin Metroid-henkinen seikkailu saa remasteroidun version ensi vuonna sekä Xbox Onella että myös PlayStation 4:llä, kun taas pc:lle sen voi ladata jo nyt ilmaiseksi aina vuoden loppuun saakka.

Shadow Complex Remastered päivittää tietenkin alkuperäisen Shadow Complexin ulkoasua, mutta lisääpä se peliin myös hieman sisältöäkin. Mukana nähdään niin uusia saavutuksia, dynaamisia lähitaistelutappoliikkeitä kuin uusia avattavia haasteitakin.

Shadow Complexin kehitti aikoinaan Chair Entertainment, joka on sittemmin tullut kuuluisaksi varsinkin Infinity Blade -mobiilipeleillään. Parhaillaan studio tekee uutta mobiili- ja pc-peliä yhteistyössä J.J. Abramsin ja tämän Bad Robot -tuotantoyhtiön kanssa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Shadow Complex on kyllä loistava peli. Toivottavasti tekevät myös jatko-osan jossain vaiheessa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jatko-osan ottaisin mieluummin mutta ihan mukava, että myös PS4- ja pc-pelaajat pääsevät tästä vihdoin nauttimaan. Yksi parhaimmista 2D-peleistä (tai no: 2,5D) edelleen vaikka esimerkiksi PS+ on tarjonnut aika monta loistavaa kilpailijaa viime aikoina (Teslagrad ja Xeodrifter nyt esimerkiksi).

Käyttäjän frozen kuva
frozen

onkos ketään onnistunu installoimaan kun mullä epic games laucher jumittaa please wait osioon

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Ensin pitää ladata ja asentaa epic launcher, sitten yrittää tehdä jotkut tunnukset, joiden teko ei jostain syystä vain toimi koko ohjelmassa ja vasta sitten pääsee lataamaan peliä.
Kiitos ei.

Nostoja