Toimintaroolipeli Bound by Flame esittäytyy videomuodossa

Ranskalaisstudio Spiders on tuonut julki pelikuvaa Bound by Flame -roolipelistään, jonka taisteluista varsinkin saadaan nyt esimakua.

16.2.2014 22:18

Ranskalaista käsialaa olevasta toimintaroolipeli Bound by Flamesta on saapunut tarjolle tuore video. Aikaisemmin lähinnä vain parilla fiilistelypätkällä esitellystä pelistä onkin näin saatu samalla nähtäville viimein kunnollista pelikuvaa.

Yhtenä keskeisimpänä esittelyn kohteena videolla nähdään Bound by Flamen taistelujärjestelmä. Reaaliajassa hoituva mätkintä ei ole pelissä kenties erityisen vauhdikasta, mutta kehittäjät lupailevatkin, että haastavuudensa johdosta juurikin varovaisuus on asia, johon pelaajien kannatanee kiinnittää huomiota. Jos vain mahdollista, kannattaa joitain yhteenottoja pelissä lähestyä jo esimerkiksi alueita ansoittaen.

Bound by Flamea työstää sekä PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle studio nimeltä Spiders. Aikaisemmin Mars: War Logsista ja Of Orcs & Menista tuttu kehittäjä pyrkii saamaan pelinsä ulos huhti-kesäkuun aikana Focus Home Interactiven julkaisemana.

Lisää luettavaa