Toimintaroolipeli Children of Morta luottaa syksyllä miekan, magian ja perheen voimaan / Uutiset / pelaaja.fi

Toimintaroolipeli Children of Morta luottaa syksyllä miekan, magian ja perheen voimaan

8.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Children of Morta, roguelite, roguelike, ARPG, toimintaroolipeli, 11 Bit Studios, julkaisupäivä, 3. syyskuuta, Dead Mage

Mikäli roguelite-hammasta sattuu kolottamaan syksyllä, voi Dead Mage -studion ja julkaisija 11 Bit Studiosin Children of Morta tarjota apua. Yhtiöt ovat julkistaneet, että Mortan lapset pääsevät Windows- ja Mac-koneilla valloilleen 3. päivä syyskuuta sekä Xbox Onella, PlayStation 4:llä ja Switchillä 15. lokakuuta.

Pelattavilta ympäristöiltään Children of Morta luottaa paljon tietysti joka pelikerralla satunnaisesti muodostuviin kenttiin, mutta yhtälailla se pyrkii tarjoamaan tarinavetoisen toimintaroolipelikokemuksen. Peli kertoo kuuteen erilaiseen sankaripersoonaan jakautuvasta Bergonsin perheestä, jonka jäsenet lähtevät kukin tyylillään haastamaan maailmaa uhkaavaa korruptiota ja parantavat samalla löydöksillään perheen kyky- ja varustetarjontaa. 

Children of Morta on tekeillä jo tovin aikaa. Vuonna 2015 se nappasi reilun 100 000 dollarin Kickstarter-rahoituksen. This War of Minesta ja Frostpunkista tuttu 11 Bit hyppäsi mukaan hankkeeseen kesällä 2017.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja