Toimintaroolipeli Dragon Ball Z: Kakarot paljastui PS4:lle, Xboxille ja pc:lle – ensitrailerilla muistellaan ikonisia hetkiä / Uutiset / pelaaja.fi

Toimintaroolipeli Dragon Ball Z: Kakarot paljastui PS4:lle, Xboxille ja pc:lle – ensitrailerilla muistellaan ikonisia hetkiä

10.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Bandai Namcon aiemmin viime vuonna kiusoittelema uusi Dragon Ball Z -toimintaroolipeli on paljastunut Dragon Ball Z: Kakarotiksi. Dragon Ball -sankari Gokun seikkailuja uudelleen elävä peli on matkalla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle alkuvuodesta 2020.

Pelin ensimmäisellä trailerilla näytillä on runsaasti ikonisia hetkiä Dragon Ball Z:n alkupuoliskon varrelta ja myös pelikuvaa on tarjolla. Mekaniikoista ei juuri voida vielä paljoa sanoa, mutta toiminta vaikuttaisi mukailevan ainakin jonkin verran useita aiempia Dragon Ball Z -aiheisia 3D-taistelupelejä.

Peliä kehittää CyberConnect2, jonka viime vuosien tunnetuimpiin teoksiin lukeutuvat Naruto Ultimate Ninja -pelit. Myös överistä toiminnastaan tunnettu Asura's Wrath ja .hack-toimintaroolipelit ovat olleet sen käsialaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Toivon että peli ei ole Xenoverse:ien tapainen taistelupeli, vaan enemmän toimintaroolipeli. Ensimmäinen reveal trailer sai minut kiinnostuneeksi enemmän kun tämä, joten nyt heidän tulisi näyttää sitä gameplayta palauttaakseen mielenkiintoni.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eikö tuo överiys tule kellään korvista jo ulos? Vähän samaan tapaan kuin kesäleffojen jatkuvat räjähdykset, luulisi tuon olevan kohtuullisen puuduttavaa seurattavaa.

Nostoja