Toimintaroolipeli Lost Soul Aside paljastui PS4:n ohella PS5:lle – mukana myös Devil May Cry 5 -säveltäjä / Uutiset / pelaaja.fi

Toimintaroolipeli Lost Soul Aside paljastui PS4:n ohella PS5:lle – mukana myös Devil May Cry 5 -säveltäjä

29.04.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
1
Lost Soul Aside

Sony Interactive Entertainment ja kiinalainen pienstudio Ultizero Games ilmoittivat toimintaroolipeli Lost Soul Asiden saapuvan myös PlayStation 5:lle aiemmin julkistetun PS4-version lisäksi.

Lost Soul Aside julkistettiin alun perin kehittäjä Yang Bingin sooloprojektina vuonna 2016, mutta mukaan on sittemmin liittynyt muun muassa Devil May Cry 5:stä tuttu säveltäjä Cody Matthew Johnson.

Lost Soul Aside näyttää jonkinlaiselta Devil May Cryn ja Final Fantasyn hybridiltä, jossa aseena heilutellaan kumppanilohikäärmettä, joka muuntuu niin surffilaudaksi kuin lohikäärmeen siiviksikin. 18 minuuttisen pelikuvavideon voi katsastaa uutisen lopusta.

PlayStation-alustalle perustuva kiinalaisia pelikehittäjiä tukeva China Hero Project pyrkii tuomaan Lost Soul Asiden molemmat versiot myös läntisille markkinoille. Juuri pidetyssä Kiinan PlayStationin tiedotustilaisuudessa paljastettiin myös itse PS5:n Kiinan julkaisupäivä, joka on 15. toukokuuta.
 
Lähde: Twinfinite
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Kyllähän tuo ihan toimivalta peliltä alkaa näyttämään.