Toimintaroolipeli Ys IX: Monstrom Nox vahvistui länteen – Trails of Cold Steel IV päivättiin sekin / Uutiset / pelaaja.fi

Toimintaroolipeli Ys IX: Monstrom Nox vahvistui länteen – Trails of Cold Steel IV päivättiin sekin

23.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Ys IX: Monstrom Nox, Ys IX, Monstrom Nox, Trails of Cold Steel IV, The Legend of Heroes, Trails of Cold Steel, Nihon Falcom, NIS America

Toimintaroolipelisarja Ys ei ole sivuuttamassa länsimaita uusimalla osallaan. Nihon Falcomin jo viime syksynä Japaniin saapunut Ys IX: Monstrum Nox on vahvistettu NIS American toimesta nyt myös Eurooppaan ja Amerikkaan, jossa se tuodaan ensi vuonna saataville ensin PlayStation 4:lle ja lopulta vielä Switchille sekä pc:lle.

Sarjan yhdeksännessä pääsarjan osassa päähenkilönä nähdään yhä Ysin vakiosankari Adol Christin, jonka seikkailut vievät tämän tällä kertaa vankilakaupunki Balduqin sisuksiin. Siellä Adol kohtaa jälleen kirjavan joukon uusia hahmoja, jotka tukevat tietysti niin pelin nopeatempoisia taisteluja kuin aina vain monipuolisemmaksi tavoiteltua pelimaailman tutkiskelua.

Länsimainen traileri Ys IX: Monstrum Noxista on nähtävissä alta.

Myös toinen Nihon Falcomin peli lähestyy parhaillaan länttä ja vieläpä huomattavasti uutta Ys-peliä aiemmin. Kyseessä on The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV, jonka NIS America on vahvistanut tuovan PlayStation 4:lle lokakuun 27. päivä. Pc ja Switch-versiot seuraavat perässä ensi vuonna.

Myös Trails of Cold Steelista saatiin tuore englanninkielinen traileri.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

En malta odottaa Ysiä (9)!