Toimintaroolipeli Ys VIII päivättiin pc:lle ja vahvistettiin Switchille, taistelupeli SNK Heroines myös tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Toimintaroolipeli Ys VIII päivättiin pc:lle ja vahvistettiin Switchille, taistelupeli SNK Heroines myös tulossa

11.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Lännessä PlayStation 4:lle ja Vitalle viime vuonna rantaunut Ys VIII: Lacrimosa of Dana on matkalla nyt myös Switchille. Nintendo vahvisti uuden version tuoreessa Direct Mini -videossaan, jonka mukaan Switch-seikkailu alkaa kesällä.

Jo aiemmin Ys VIII:aa on odotettu myös pc:lle, jolle sen piti alunperin saapua samaan aikaan PlayStation-versioiden kanssa. Nyt kyseinen versio on tulossa ulos viimein GOGin ja Steamin kautta 30. tammikuuta.

Peliä vaivannut kehnon puoleinen lokalisointi on sekin viimein korjaantumassa. Julkaisija NIS American mukaan kaikki pelin versiot saavat käännöstä korjaavan päivityksen myöskin juuri 30. tammikuuta.

NIS American toimesta Switch saa kesällä vielä lisäksi kepeää taistelupelattavaa. Tämä tapahtuu SNK Heroines: Tag Team Frenzyn muodossa, joka on SNK-faneille tutuilla hahmoilla höystetty helpoilla napinpainalluksilla pelattava taistelupeli. Oheista videota klikkaamalla näkemään pääsee sen lyhyen esittelyn.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Japii90 kuva
Japii90

Mahtavaa että nintendo pelaajat saavat myös kokea mielestäni viime vuoden parhaan pelin. Itsekin voisin alkaa harkita Nintendon ostoa jos alkaa saamaan näitä pelejä samaan aikaan ps4 kanssa.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Tuota päivitystä onkin tullut odoteltua.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

SNK Heroines on day one PS4:lle kunhan ei ole sensuroitu täällä lännessä vsikka tuo directillä ollut trsileri olikin.