Toimintaroolipelien ilmaishitti Path of Exile kohoaa pian taas uusin korkeuksiin / Uutiset / pelaaja.fi

Toimintaroolipelien ilmaishitti Path of Exile kohoaa pian taas uusin korkeuksiin

7.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Vielä tänäkin päivänä varsin vahvasti eteenpäin porskuttava ilmaistoimintaroolipeli Path of Exile on saamassa seuraavan suuremman laajennuksensa 4. maaliskuuta. Uusi Ascendancyksi kutsuttu lisäri pyrkii viemään peliä jälleen ensisijaisesti varsin uuteen suuntaan, vaikka perinteisiä lisiä, kuten uusia kykyjä ja varusteita, ei ole sen sisuksista toki myöskään unohdettu.

Suurin Acendancyn lisäys Path of Exileen on tuore The Lord's Labyrinth -luolasto, joka kaikessa satunnaisuudessaan on rakennettu pelattavaksi moneen otteeseen. Labyrintissä piileskelee myös uusi Emperor Izaro -pomohahmo, jonka kanssa käytävät yhteenotot muuttuvat sen mukaan, miten pelaajat ovat aiemmin häntä vastaan otelleet. Haastetaampa pelaajia samalla myös uusilla pulmavetoisella haastehuoneillakin.

Uutta sisältöä koluamalla Path of Exile -pelaajat voivat avata vanhojen hahmojensa käyttöön myös kokonaan uusia Ascendancy-alihahmoluokkia. Lähes jokaisella pelin jo olemassaolevalla hahmoluokalla on Ascendancyn myötä mahdollisuus erikoistua yhteen kolmesta näille suunnitellusta alihahmoluokasta, joita varten pelissä on luotu jopa omat pienet kykypuunsakin.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja