Toimintaroolipelien klassikko Secret of Mana uusitaan PlayStationeille ja pc:lle

Square Enix tuo Super Nintendo -klassikko Secret of Manan takaisin PlayStation 4:lle, Vitalle ja pc:lle kehitettynä uusioversiona.

25.8.2017 13:15

Super Nintendon klassikoihin lukeutuva Secret of Mana on saamassa uusioversion. Square Enixin toimintaroolipeli voidaan kokea seuraavaksi PlayStation 4:llä, Vitalla ja pc:llä, joille se ilmestyy lännessä 15. helmikuuta.

Uusioversio antaa Secret of Manalle tuoreen 3D-ulkoasun ja uudistetun pelattavuuden pitäen toiminnan kuitenkin edelleen ensisijaisesti ylhäältä kuvattuna. Musiikkia on sovitettu myös hieman uuteen kuosiin, minkä ohella ääninäyttelykin on lisätty osaksi pelin vanhaa tarinaa.

Square Enix on nyt viimeiset pari vuotta innostunut elvyttelemään Mana-sarjan vanhempia osia. Aiemmin tänä vuonna se toi Japanissa Switchille Seiken Densetsu Collectionin, kun viime vuonna lännessäkin asti päästiin Vitalla ja mobiililaitteilla käsiksi Adventures of Manaan. Kyseessä oli 3D-uusioversio ensimmäisestä Mana-sarjan osasta, joka tunnetaan lännessä myös nimillä Mystic Quest ja Final Fantasy Adventure.

Hyvin pikaisen näytteen varsinkin Secret of Manan uudesta grafiikasta ja äänistä voi saada uusitun Secret of Manan ensitrailerilla. Hintaa pelille näyttäisi kertyvän 39,95 euroa.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa