Toimintaroolipelien klassikko Secret of Mana uusitaan PlayStationeille ja pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Toimintaroolipelien klassikko Secret of Mana uusitaan PlayStationeille ja pc:lle

25.08.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Super Nintendon klassikoihin lukeutuva Secret of Mana on saamassa uusioversion. Square Enixin toimintaroolipeli voidaan kokea seuraavaksi PlayStation 4:llä, Vitalla ja pc:llä, joille se ilmestyy lännessä 15. helmikuuta.

Uusioversio antaa Secret of Manalle tuoreen 3D-ulkoasun ja uudistetun pelattavuuden pitäen toiminnan kuitenkin edelleen ensisijaisesti ylhäältä kuvattuna. Musiikkia on sovitettu myös hieman uuteen kuosiin, minkä ohella ääninäyttelykin on lisätty osaksi pelin vanhaa tarinaa.

Square Enix on nyt viimeiset pari vuotta innostunut elvyttelemään Mana-sarjan vanhempia osia. Aiemmin tänä vuonna se toi Japanissa Switchille Seiken Densetsu Collectionin, kun viime vuonna lännessäkin asti päästiin Vitalla ja mobiililaitteilla käsiksi Adventures of Manaan. Kyseessä oli 3D-uusioversio ensimmäisestä Mana-sarjan osasta, joka tunnetaan lännessä myös nimillä Mystic Quest ja Final Fantasy Adventure.

Hyvin pikaisen näytteen varsinkin Secret of Manan uudesta grafiikasta ja äänistä voi saada uusitun Secret of Manan ensitrailerilla. Hintaa pelille näyttäisi kertyvän 39,95 euroa.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Jaahas. Pakkohan se on sit hankkia heti, vielä kun Seiken Densetsu 3 eksyisi jossain muodossa meillekkin...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Oho.. Voisi semisti kiinnostaakin, kuitenkin sarjan ainut osa mikä tuli aikanaan pelattua joten nostalgiapärinät vois olla kovat.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Onpas pelillä hintaa...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Bloodborne

Onpas pelillä hintaa...

Niin kuluittahan tämäkin remake on tehty. Taitaa olla vielä ihan edullinen alkuperäiseen SNES-peliin verrattuna, varsinkin jos mielii saada ihan "CiB" kopion.

Ainut mikä omaan silmään tässä nyt vähän ärsyttää on se, että visuaalit on selvästi tehty mobiiliversiota ajatellen. Jep, eletään aikoja kun konsolipelitkin tehdään heikoimman lenkin ehdoilla, joka taitaa tällä hetkellä olla nuo kännykät ja/tai 3DS/Vita. Siinä mielessä neljä kymppiä on kyllä vähän liikaa.

Editoidaan vielä kerran. Eli mitä enemmän tästä otin selvää sitä huonommaksi diili muuttuu. Eli tästä ei edes tule fyysistä kopiota myyntiin ollenkaan. Kyllä se 40 euroa vain digitaalisesta mobiilipelistä on aivan liikaa.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Jep jos haluaa kunnon graffat niin kannattaa sijoittaa siihen snes versioun

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Miksiköhän ihmeessä tämä ei tule Switchille

Nostoja