Toimintaroolipelijatko Dragon Quest Builders 2:n maailmasta ja päähenkilöistä kerrottiin lisää / Uutiset / pelaaja.fi

Toimintaroolipelijatko Dragon Quest Builders 2:n maailmasta ja päähenkilöistä kerrottiin lisää

3.04.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1

Square Enix on paljastanut tulevan toimintaropejatko Dragon Quest Builders 2:n uudet päähenkilöt ja maailman.

Jatko-osassa pelaajat ovat muinaisen rakentajan nais- tai miespuolinen jälkeläinen, joka haaksirikkoutuu autiolle ja elottomalle saarelle, jonne hän yrittää rakentaa uutta alkua. Dragon Quest II:sta tuttu pomovastus Malroth on puolestaan isossa roolissa juonen kannalta. Aiempien tietojen mukaan hahmo saatettaisiin nähdä päähenkilöiden matkaseurana.

Dragon Quest Builders 2:ssa päästään tällä kertaa myös uimaan ja veden alle, jossa tutkittavana on kokonaan toinen maailma. Pelaajien matkantekoa vauhditetaan myös kyvyllä liitää, minkä lisäksi jatko-osassa on neljän pelaajan moninpeli.

Pelisarja yhdistää Minecraftin rakennusmekaniikan Dragon Questeista tuttuun maailmaan ja roolipelailuun.

Dragon Quest Builders 2 julkaistaan PlayStation 4:lle ja Switchille Japanissa tänä vuonna. Peliä ei ole vielä virallisesti julkistettu saapuvaksi Eurooppaan.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Hyvä että pysyvät uskollisena ykköspelin tavalle uudelleenkirjoittaa ensimmäisen Dragons Questin tarina muuttamalla sen loppu vaihoehtoiseksi tulevaisuudeksi, nyt sama tehdään sarja toiselle pelille. Tarinalliset perusteet ovat kunnossa vaikka ne eivät olekkaan pelin pääpaino.

Nostoja