Toimittajan reaktio sen kertoo: Syksyn Alien-peli on kammottava Oculus Riftillä / Uutiset / pelaaja.fi

Toimittajan reaktio sen kertoo: Syksyn Alien-peli on kammottava Oculus Riftillä

17.07.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
3

The Creative Assembly työstää tällä hetkellä Alien: Isolation -peliä. Peli ilmestyy pc:lle, Xbox 360:lle, Xbox Onelle, PS4:lle sekä PS3:lle lokakuussa.

Los Angelesissa järjestetyillä E3-messuilla pelistä oli esillä myös Oculus Rift -versio. Pelin pääsuunnittelija Gary Napper on kuitenkin kertonut, että vielä ei ole varmaa, ilmestyykö Alien: Isolation myös Oculus Riftille.

"Olemme leikkineet Oculus Riftillä jo pitkään. Päätimme näyttää peliämme Oculus Riftin avulla E3-messuilla antaaksemme tukemme laitteelle ja esitelläksemme Alien: Isolationia mielenkiintoisella tavalla. Alien: Isolationin julkaisu Oculus Riftillä on vielä harkinnassa. Haluamme, että pelaajat saavat mahdollisimman hyvän Oculus Rift -kokemuksen."

E3-messuilla Joystiq-lehden toimittaja Jess Conditt kokeili Alien: Isolationia Oculus Riftillä. Toimittajan reaktio kertonee kaiken tarvittavan pelistä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän HarmaaKaihi kuva
HarmaaKaihi

Nice.. tahtoisin vain. ;___;

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

MAHTAVAA ! Toivottavasti tulee lintubongari-simulaattori mä niiin tahtoisin ! Not...

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Minä kiljahtelen aina noin kun pelaan vanhoja Resident Evilejä. :) Jos peli herättää Oculusilla noin voimakkaita säpsäytyksiä, niin en voi olla kuvittelematta miten paniikissa sitä oikeasti olisi Alienin kohdatessaan. Tai kaikkihan sen itse asiassa tietää:
https://www.youtube.com/watch?v=dsx2vdn7gpY

Oikeasti pelottava kauhupelin kokeminen Oculusilla olisi hemmetin hieno kokemus.

Nostoja