Toinen maailmansota ei lopu koskaan: uusi Company of Heroes 2 -laajennus saapuu / Uutiset / pelaaja.fi

Toinen maailmansota ei lopu koskaan: uusi Company of Heroes 2 -laajennus saapuu

9.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Company of Heroes 2 on saamassa jälleen yhden uuden itsenäisen moninpelilaajennuksen. Löytyi hallusta siis alkuperäistä Company of Heroes 2 -peliä tai ei, voi syyskuun 3. päivä pc:lleen hankkia 13 eurolla Company of Heroes 2: The British Forcesin.

Uudella laajennuksella Company of Heroes 2:ta päästään pelaamaan viimein brittijoukkoja ohjastaen. Briteille käyttöön tuodaan kaikkiaan 15 yksikköä ja kuusi uutta komentajaa. Näiden ohella laajennus lisää Company of Heroes 2:een myös kahdeksan uutta moninpelikarttaa.

The British Forcesin omistaminen ei toki lukitse uusia Company of Heroes -pelaajia pelaamaan vain laajennukseen kuuluvissa moninpelikartoissa. Jos vastaansa saa pelissä jonkin toisen Company of Heroes 2 -version omistavan pelaajan, voi tätä vastaan naksutella netissä myös kyseisen version sisältämillä areenoilla.

Uuden laajennuksen tueksi pelin kehittäjä Relic Entertainment onkin syyskuussa julkaisemassa Company of Heroes 2:een myös tuoreen päivityksen. Sen on muun muassa tarkoitus hioa pelin tasapainoa ja hieman myös somistaa pelin yleisilmettä.

Lähde: Sega (Gamasutra)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja