Toinen maailmansota kelpaa pelaajille: Battalion 1944 sai joukkorahoituksensa / Uutiset / pelaaja.fi

Toinen maailmansota kelpaa pelaajille: Battalion 1944 sai joukkorahoituksensa

8.02.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Toinen maailmansota kelpaa pelaajille: Battalion 1944 sai joukkorahoituksensa

Toisen maailmansodan aikaan sijoittuvat räiskintäpelit kelpaavat yhä pelaajille, Battalion 1944:n joukkorahoituskampanja osoittaa.

Viime viikolla käynnistynyt Battalion 1944:n joukkorahoituskampanja sai 100 000 punnan tavoitesummansa kasaan vain muutamassa päivässä. Kirjoitushetkellä Bulkhead Interactiven projektilla on koossa jo yli 170 000 puntaa, kun rahoitusaikaa on jäljellä vielä 24 vuorokauden verran. Joukkorahoitustavoitteen täytyttyä kehittäjät ovat vahvistaneet Battalion 1944:n kehitysprosessin olevan täydessä vauhdissa.

Bulkhead Interactive ei ole toistaiseksi paljastanut Battalion 1944:lle minimitavoitteen ylittäviä rahoitussuunnitelmia, mutta kertoo paljastavansa yksityiskohtaisempia tietoja ideoistaan pelin varalle lähiaikoina. Battalion 1944:n on määrä ilmestyä ensi keväänä pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle.

Lähde: Bulkhead Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Core kuva
Core

Sen kummemmin peliin perehtymättä (esim. kokoluokkaan), mutta esim. Red Orchestra 2:sta ei ole erityisen paljon aikaa ja oli nimenomaan toista maailmansotaa. Tosin pelillä oli alkuun omat ongelmansa, jotka kyllä söivät pelin suosiota..

Ja joillekin ehkä tuo suorastaan jo inhorealismi ei iskenyt :D

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Muistan sen ajan, kun valitettiin että on liikaa toisen maailmansodan räiskintäpelejä.

Käyttäjän Core kuva
Core
Lainaus käyttäjältä Luffymcankka

Muistan sen ajan, kun valitettiin että on liikaa toisen maailmansodan räiskintäpelejä.

Jep.. mutta kyllähän se vähän niin olikin. Sitten olikin pitkään se Irakin sota-teema päällä, mutta tällä hetkellä nyt on ihan semisti vaihtelua sentään, kun osa isoista nimistä menee jossain scifimaailmoissa, mutta esim. Battlefieldit on pitäny jalat nykyisessä ajassa.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus käyttäjältä Luffymcankka

Muistan sen ajan, kun valitettiin että on liikaa toisen maailmansodan räiskintäpelejä.

No kyllähän tuo piti silloin paikkansa, mutta nyt kun moneen vuoteen on ollut jo todella hiljaista sillä rintamalla niin kyllä tällainen "uuden sukupolven" WW2 räiskintäkelpaa monelle, ainakin näin moninpelinä....yksinpelinä pitäisi sitten tuoda jotain täysin uutta näkökulmaa, niin monelta kantilta WW2:n tapahtumat on jo sekä räiskintä, että strategia peleissä koettu, että sillä puolella voisi olla vaikea enää keksiä mitään uutta. Jos nyt jotain voisi ajatella, niin ei mitään arcade-räiskittelyä, vaan Operation Flashpointin/Red Orchestran kaltaista realistisempaa ja brutaalimpaa meininkiä ripauksella Brothers in Arms pelien juonen raadollisuutta ja Hidden&Dangerous pelien taktisuutta.

Jokatapauksessa itse tuli tätä projektia tuettua, omaan korvaan kuulostaa hyvältä, että kaiken maailman killstreatkit sun muut turhat tilpehöörit on jätetty pois.