Toinen maailmansota myy edelleen / Uutiset / pelaaja.fi

Toinen maailmansota myy edelleen

12.09.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
39

Medal of Honor: Airborne vei ykköspaikan Britannian myyntilistoilla. Ykköspaikkaa pitäneen BioShockin myynti laski lähes 60 prosenttia tiputtaen sen kolmannelle sijalle. Nintendon aivojumpat veivät kolme sijaa listalta Pókemonin tippuessa pois kymmenen myydyimmän joukosta.

01. Medal of Honor: Airborne (EA)
02. Tiger Woods PGA Tour ’08 (EA)
03. BioShock (2K Games)
04. Two Worlds (Southpeak Games)
05. Dr. Kawashima’s Brain Training (Nintendo)
06. Stuntman: Ignition (THQ)
07. More Brain Training from Dr Kawashima (Nintendo)
08. The Sims 2: Bon Voyage (EA)
09. Transformers: The Game (Activision)
10. Big Brain Academy: Wii Degree (Nintendo)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gameplay kuva
gameplay

medali on ihan hyvä ,mutta voisivat ne kyllä alkaa tehdä muitakin kuin toiseen maailman-sotaan liittyviä pelejä niinkuin call of duty:kin siirtyi nykyaikaan. Mutta silti kyseessä on varmaan aika hyvä peli. :)

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Britanniassa myy kaikki, joka on joko: lisenssipeli tai sitten tuttu ja turvallinen. Vaikka ei siinä ole mitään vikaakaan, itse vain kyllästyin toisen maailmasodan peleihin kauan sitten. Lisenssipeleistäkään en hirveämmin nauti.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Joo, no briteissä tuo lista harvemmin pysyy samanlaisena viikosta toiseen. Tosin ainoa ostamisen arvoinen peli tuossa on Bioshock.

Käyttäjän Tuninki kuva
Tuninki

On kyllä melko erikoiset myyntilistat tosiaan, toisena Tiger Woods PGA Tour ’08, miten golfin ystäviä voi olla enemmän kuin BioShockin?
Hämmästyttävää...

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

"On kyllä melko erikoiset myyntilistat tosiaan, toisena Tiger Woods PGA Tour ’08, miten golfin ystäviä voi olla enemmän kuin BioShockin?"

BioShockin myynteihin vaikuttaa sen hyvä menestys. Peli oli jo viime viikolla listaykkösenä, joten pikku hiljaa kaikki halukkaat ovat ostaneet sen jo. Niinpä BioShockin myynnit alkavat tipahdella uusien nimikkeiden noustessa listalle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

siis kyllähän medal of homerit ovat aina olleet laadukkaita mutta 2.mailman-sota on jo niin puhkikuluttu että! jotakin uutta voisivat jo keksiä!

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

No ei mikään ihme. Tämä on todella hyvä peli ja eikä 2 maailmansota kyllästytä jos se tehdään näin hyvin ja hieman uudistetaankin genreä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Lisää WW2-FPS:iä kiitos! Mutta niin kuin jo mainittiin niin uudistettuna.
esim. Olisi mahtavaa jos pääsisi jenkkien saappaista vihdoinkin pelaamaan vaikka Saksalaisilla, Suomalaisilla, Varsovan kapinallisilla jne.
Toisi erittäin positiivisen uudistuksen genreen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

”On kyllä melko erikoiset myyntilistat tosiaan, toisena Tiger Woods PGA Tour ’08, miten golfin ystäviä voi olla enemmän kuin BioShockin?”

Kaikki ketkä julkasu viikolla tahtonu on jo ostanu ja sit satunnaista myyntiä alkaa nyt tapahtuu. Ei tarkota et jos on viikon myydyin et on myynyt huonommin kuitenkaa ku joku muu mikä on ollu vähemmä aikaa ;)

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Lista ei yllätä muuten paitsi että Bioshock on "vasta" 3