Toinenkin projekti Montrealissa: Assassins Creed / Uutiset / pelaaja.fi

Toinenkin projekti Montrealissa: Assassins Creed

3.05.2006 // Kirjoittanut: Riot
0

Ubisoft ilmoitti viimeinkin virallisesti vuonna 2007 julkaistavasta, tähän asti Assassins-nimellä tunnetusta pelistään. Nimi on nyt Assassins Creed. Ubisoftin tiedote kertoo pelin olevan ensimmäinen osa sarjassa, joka julkaistaan PlayStation 3:lle. Pelaaja on seurannut peliä jo pidemmän aikaa ja tietojemme mukaan Assassins Creed julkaistaan ainakin pc:lle ja mahdollisesti Xbox 360:lle, mutta tiedote puhuu vain PlayStation 3-versiosta.assassin_lite.jpg

Pelin tekee mielenkiintoiseksi monikin asia. Sen tuotanto on Ubisoftin Montrealin studion harteilla ja tarkemmin sanottuna asialla on ensimmäisen Prince of Persian luonut ydinryhmä. Ubisoftin Prince of Persia -trilogian paras osa on eittämättä sen ensimmäinen, joten odotukset uuden pelin suhteet ovat korkealla.

Peli sijoittuu ristiretkien ja sotien aikaanvuoteen 1191. Salamyhkäiset ja pelätyt Assassinit (Assassin = salamurhaaja) yrittävät tuoda kaksi sotivaa tahoa yhteen ja saada rauhan maahan. Tiedote on hieman epäselvä, sillä sen voi myös tulkita niin, että omalla Altair-nimisellä Assassins-hahmollaan voi eliminoida sotivat osapuolet. Eiköhän meininki selviä Pelaajan toimituksen tutustuessa peliin ensi viikolla E3-messuilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.