Toksinen keskustelu oli liikaa – Sea of Thievesin Arena-pelitilan kommunikointia rajoitettiin

– Pelaajilla, jotka päättävät ahdistella tai solvata muita Sea of Thievesissa, ei ole sijaa merillä, Rare toteaa.

29.1.2021 11:16

Rare rajasi pois mahdollisuuden keskustella miehistöjen välillä Sea of Thievesin Arena-pelitilassa siellä ilmenneen toksisuuden vuoksi.

Rare ei enää anna Sea of Thieves -pelaajien kommunikoida muiden miehistöjen kanssa Arena-tilassa. Sekä ääni- että tekstikeskustelu on poistettu käytöstä jatkuvan toksisuuden vuoksi. Tämä koskee niin Arena-tilan Sea Dog Tavernia kuin avomerellä purjehtimistakin. Uusi sääntö otettiin käyttöön Sea of Thievesin vuoden 2021 ensimmäisen kauden starttaamisen myötä. 

– Hieman yli puolet asiakaspalvelutiimimme saaneista toksisuusraporteista tulee Arenasta, vaikka sen osuus Sea of Thievesin kokonaispeliajasta on noin 3 prosenttia, Rare kertoo tiedotteessaan.

Muutoksella halutaan tehdä kilpailullisesta osasta vieraanvaraisempi kokemus. Hymiöt ja valmisviestit ovat kuitenkin käytössä, joten jonkinlainen kommunikointi onnistuu yhä. Myös oman miehistön sisäinen keskustelu säilytetään sekä ääni- että viestimuodossa.

– Pelaajilla, jotka päättävät ahdistella tai solvata muita pelaajia Sea of Thievesissa, ei ole sijaa merillä, Rare toteaa.

Arenan jatkokehittämisen sijasta Rare aikoo myös keskittyä tästä lähtien yhteisölliseen Adventure-pelitilaan.

Lähde: Rare

Lisää luettavaa