Tokyo Game Show 06: Microsoftin paljastukset / Uutiset / pelaaja.fi

Tokyo Game Show 06: Microsoftin paljastukset

20.09.2006 // Kirjoittanut: Riot
16

Microsoft piti tänään (keskiviikkona Japanissa) lehdistötilaisuuden Tokiossa Cerulean Towers -hotellissa. Erityisen hyvin Xbox 360 ei Japanissa menesty, mutta loppuvuonna on tulossa peli jonka toivotaan muuttavan menekin parempaan päin.

Blue Dragon -roolipelistä on jo puhuttu vuosia, mutta nyt se on viimeinkin valmistumassa. Mies pelin takana, Hironobu Sakaguchi esitteli peliään lähes tunnin ajan Microsoftin tilaisuudessa. Sellaiset 40 minuuttia katseltiin kaunista CGI-grafiikkaa ja vain reilut 15 minuuttia varsinaista pelikuvaa. Jos jokin peli kuitenkin voi japanilaiset saada ostamaan Xbox 360:n, se on Blue Dragon. Peliä tullaan myymään yhdessä paketissa Xbox 360 Core -version kanssa ja koko setillä tulee olemaan hintaa noin 30 000 jeniä.

Muita merkittäviä Japanissa kehitettyjä piakkoin ilmestyviä Xbox 360 pelejä ovat Lost Planet (ensitestissä lokakuun Pelaajassa), Lost Odyssey, Infinite Undiscovery ja Namco Bandain roolipeli Trusty Bell.

Xbox Live Arcadeen on tulossa myöskin odotettuja pelejä Japanilaisilta pelitaloilta. Perjantaina alkavilla messuilla pelattavissa ovat: Contra, Gyruss, Dig Dug ja mikä hienointa Track and Field!

Blue Dragon
bd2.jpgbd1.jpg

Lost Odyssey

lo2.jpglo1.jpg

Trusty Bell

tb2.jpgtb1.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

No niin. Nyt X360:n alkaa siirtymään pikkuhiljaa mahdollisiin ostoksiini. Tosin, Wii tulossa niin ei X360:n heti ole kyllä hankinta listalla.

Minkäköhänlaisessa kunnossa Blue Dragon oikeasti on kun kerta kunnolla ei suoraan pelitilanteesta materiaalia näytetty. Eikös pelin kuitenkin pitäisi jo jouluksi tulla Japanissa ulos?

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

'vain reilut 15 minuuttia varsinaista pelikuvaa'
Jotenkin tuo iski silmään ikävästi. ;)
Hemmetisti hyviä uutisia ja mahtavaa kamaa Blue Dragonista ja Lost Odysseysta. Ainoa jotka harmittavat on LO:n tönkön oloinen taistelu ja typerä 360 Core+Blue Dragon bundle. Miksi Core...? :(

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

koska kovalevy lisää laitteen painoa ja korkeutta noin 1,5 cm joka on japanissa aivan liikaa.

Ps3:n koko ei kuitenkaan ole ongelma sillä onhan kyseinen laite $onyn rakkaudella ja asiantuntemuksella työstetty.

Käyttäjän Sharkie kuva
Sharkie

Painoa 1,5 cm? Mmmm'kay.

Tätä asiaa on lopulta täysin turha edes alkaa analysoimaan, sillä kukaan ei pysty tyydyttävästi selittämään miksi XO ei mene Japanissa. Ehkä se on kansallinen salaliitto, ehkä sattumaa. Jokatapauksessa kyseessä alkaa olla jo kitkan kaltainen luonnonlaki. Saa nähdä, onko edes Blue Dragonilla vaikutusta asiaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hahahaha (edelliselle kommentille)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Xbox,nauran koko sanalle...

Wii rules!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jotenkin uskon että Blue Dragon voi tehdä hetkellisen piikin X360:nen myyntiin,mutta sitten taas parin kuukauden päästä myynti on sitä samaa vanhaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

lisää vain tällaisia ja japsilassakin aletaan ymmärtämään hyvän päälle. Minä henkilökohtaisesti kyllä olen pitänyt nykyisistä vähän aikaa ilmestyneistä peleistä,kuten dead rising, test drive unlimited ja nyt odotellaan kuumeisesti milloin just cause kolahtaa postiluukusta.

Käyttäjän Wiii kuva
Wiii

Japanin myyntiongelma on nimen omaan ollut japanilaismakuun sopivien pelien puute. Pikkuhiljaa x-box360 sai surkean maineen japanissa, koska pelejä ei yksinkertaisesti ollut/ole. Monet myymälät luopuivat lähes täysin tappiollisesta boxista. Nyt kun tulee sitten kovia nimikkeitä, jotka myyvät varmasti, niin kuinka moni myymälä on valmis ottamaan takaisin / laajentamaan boximyyntiään, kun pelkää yhä suurta floppia. Toivottavasti uskaltavat ottaa lisää boxeja kauppaansa, sillä ilman konsoliomistajia pelit eivät oikein myy... =/ M$ tulisi kehittää enemmän näiden tyyppisiä pelejä. Hyvä alku !! :P Japski RPG ftw !!! :P :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

kyllä täytyy sanoa että ms on panostanut kunnolla peleihin verrattuna ensimmäisen xbox:iin.