Tomb Raider: The Angel of Darknessin faniversio esittelee uutta Lara Croftin 3D-mallia / Uutiset / pelaaja.fi

Tomb Raider: The Angel of Darknessin faniversio esittelee uutta Lara Croftin 3D-mallia

10.07.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
5
Tomb Raider: The Angel of Darkness faniversio Lara Croft 3D

Tomb Raider: Angel of Darkness -faniversiosta julkaistiin uusia kuvakaappauksia ja videomateriaalia.

Vuonna 2003 ilmestyneen Tomb Raider: Angel of Darknessin faniversio on ollut työn alla jo jonkin aikaa Unreal Engine 4:ssä. Tällä viikolla julkaistu video esittelee parannellun 3D-mallin Lara Croftille ja joitain vielä hieman keskeneräisiä animaatioita.

Julian Guban eli FreakRaiderin ja Konrad Majewskin luoma uusi Lara muistuttaa paljon alkuperäistä. Polygonien määrän lisääminen ei erityisesti himmentänyt autenttista estetiikkaa, mutta toki silotti kulman jos toisenkin. Lopputuloksena on syntynyt 3D-malli, joka voisi löytyä vaikkapa virallisesta uusioversiostakin.

Angel of Darknessia on usein pidetty huonoimpana Tomb Raider -pelinä erityisesti sen kameraongelmien vuoksi. Faniversion päämääränä on korjailla näitä kuvakulmaongelmia grafiikoiden rinnalla.

Materiaalia yhä keskeneräisestä kehitystyöstä voi katsastaa alta.

Tomb Raider: The Angel of Darkness faniversio Lara Croft 3DTomb Raider: The Angel of Darkness faniversio Lara Croft 3D

Lähde: Julian Guba (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death
Lainaus

Lopputuloksena on syntynyt 3D-malli, joka voisi löytyä vaikkapa virallisesta uusioversiostakin.

En usko että mikään isompi AAA-studio voisi tai uskaltaisi tehdä alkuperäiselle uskollista Laraa nykypäivänä. Jenkkien "peli"media sekä some vetäisi herneen nenään jonka johdosta mainostajat kaikkoaisi ja tämän jälkeen osakkeenomistajat vaatisivat päitä vadeille.

Niin tai näin, niin eiköhän tämänkin kohtalo liene joutua Square-Enixin tai vastaavan torppaamaksi niinkuin muidenkin lupaavien faniprojektien.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Laran sijaan pelin suurimmat ongelmat olivat karsean kankea pelattavuus, kamera sekä rajoitetumpi asetaistelu. Vaikka tämä olikin eka TR pelini, niin kyllä jo silloin oli pienoinen pettymys. Jos ovat korjanneet pelin perustavanlaatuiset ongelmat niin kyllä silloin nyt yhden isotissisen Laran anteeksi antaa :D

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Ilahduttavampaa tosiaan olisi ollut uusia itse peli, joka oli ollut liian kunnianhimoinen saamaansa kehitysaikaan nähden.

Käyttäjän Kiki kuva
Kiki
Lainaus Angel of Death

[quote]Lopputuloksena on syntynyt 3D-malli, joka voisi löytyä vaikkapa virallisesta uusioversiostakin.[/quote]

En usko että mikään isompi AAA-studio voisi tai uskaltaisi tehdä alkuperäiselle uskollista Laraa nykypäivänä. Jenkkien "peli"media sekä some vetäisi herneen nenään jonka johdosta mainostajat kaikkoaisi ja tämän jälkeen osakkeenomistajat vaatisivat päitä vadeille.

Mitä siellä nyt taas hytistään sensuuria peläten? Aivan samankaltaisen hotteja mimmejä sitä peleissä näkyy nykypäivänäkin. :DD

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death
Lainaus Kiki

[quote="Angel of Death"][quote]Lopputuloksena on syntynyt 3D-malli, joka voisi löytyä vaikkapa virallisesta uusioversiostakin.[/quote]

En usko että mikään isompi AAA-studio voisi tai uskaltaisi tehdä alkuperäiselle uskollista Laraa nykypäivänä. Jenkkien "peli"media sekä some vetäisi herneen nenään jonka johdosta mainostajat kaikkoaisi ja tämän jälkeen osakkeenomistajat vaatisivat päitä vadeille.[/quote]

Mitä siellä nyt taas hytistään sensuuria peläten? Aivan samankaltaisen hotteja mimmejä sitä peleissä näkyy nykypäivänäkin. :DD

Niinkuin Diablo 2 Remastered, Halon uusi Cortana, tuleva Senran Kagura joka ei taatusti ole samanlainen kuin ennen, Mortal Kombat 11, Dead or Alive 7 huhuillaan olevan Reboot ja arvaan mitä se meinaa. Guardians of the Galaxy-pelin Gamora (haarniska), voisin jatkaa listaa lähes loputtomiin. Fanipalvelua ei ole enää edes isojen japanilaisten AAA-lafkojen peleissä. Koei Tecmo, Compile Heart ja Namco taipuvat varmasti jossain vaiheessa tai tekevät pelejä yksinoikeudella Steamiin tai Switcille.

Itse tykkään fanipalvelusta ja seksuaalisesti vihjailevasta huumorista ynnä muusta, nykypelaajat ei. Kaikki hyväksyivät sensuurin ja peli on käytännössä nyt pelattu. Edes Cyberpunk 2077 ei uskaltanut antaa Laran kaltaisen "muotovalion" luomiselle työkaluja vaikka pelin teemaan nähden se olisi sopinut kuin nenä päähän ja tämä peli mainosti itseään alastomuudella, tosin sensuroi sitä aikasella patchilla.

En ainakaan itse muista yhtään viime aikojen tai tulevaa AAA-peliä joissa päähahmo olisi edes lähellä vanhan mallista Lara Croftia.