Tomb Raider -elokuvan käsikirjoittajaksi Buffy the Vampire Slayer -veteraani

Tomb Raider -elokuvan kynäilystä on vastaamassa televisiosarja Buffy the Vampire Slayerista muun muassa tuttu naiskirjoittaja.

15.6.2013 03:10

Pelielokuvien maailmassa on jälleen vaihteeksi ehtinyt tapahtua, sillä uusi Tomb Raider -filmatisointi on saanut käsikirjoittajan. Viihdelehti Variety raportoi, että mediayhtiö MGM on kiinnittänyt hommaan Marti Noxonin.

Noxon on elämänsä aikana ehtinyt työskentelemään varsinkin Buffy the Vampire Slayer -televisiosarjan parissa niin käsikirjoittajan kuin vastaavan tuottajankin roolissa. Muihin naisen projekteihin lukeutuvat esimerkiksi Angel, Mad Men, Glee ja Greyn anatomia.

Vaikka Tomb Raider -elokuvia onkin olemassa jo parikin kappaletta, ei MGM:n uusi filmatisointi ole jatkamassa niiden tarinaa. Kuten vuoden alussa nähty Tomb Raider -peli, on uusi Tomb Raider -elokuva aloittamassa varsin puhtaalta pöydältä.

Elokuvan tuottajana on toimimassa GK Filmsin Graham King (World War Z, Argo). Sen roolituksista ei ole vielä tietoja, kuten ei varsinaisesti myöskään ensi-iltasuunnitelmista.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa