Tomb Raider -kehittäjä uuden pelin kimppuun

Crystal Dynamics kehittelemässä pariakin uutta peliä. Merkit viittaavat rebootiin ja täysin uuteen peliin.

25.6.2012 07:55

Tomb Raider -peleistä tunnettu kehittäjä, Crystal Dynamics työskentelee uuden pelin kimpussa, kertoo päätuottaja Scot Amos.

Crystal Habit -podcastissa aiheesta keskustellut Amos näkee kehittäjän tulevaisuuden avoimena.

– Studiolla on pitkä historia ja paljon hyviä näyttöjä, mutta niin on monilla muillakin studioilla. Nyt on hyvä aika katsoa tulevaisuuteen ja aloittaa alusta puhtaalta pöydältä.

– Me olemme valmiita ottamaan rohkean askeleen ulos tutusta ympäristöstä ja astua johonkin uuteen ja vielä tuntemattomaan. Rakennamme tulevaisuuden seikkailukokemuksen alusta alkaen kaikella sillä osaamisella ja kokemuksella mitä meille on kertynyt, Amos visioi.

Crystal Dynamicsin osaamista kartutettiin aikaisemmin tänä vuonna, kun ex-God of War -pomo Cory Barlog liittyi studion riveihin. Miehet eivät kuitenkaan työstä samaa peliä ja Barlogin vastuulla onkin täysin uusi vielä vahvistamaton pelisarja.

Maailmalla on spekuloitu Barlogin kehittävän Crystal Dynamicsin vanhemman Soul Reaver -pelin uudelleenjulkaisua. Crystal Dynamicsin seuraavan projektin oletettiin ensin olevan pienimuotoisemp XBLA-julkaisu, mutta myöhemmin yrityksen jättämä työpaikkailmoitus etsikin tripla-A -luokan pelin pariin uutta työntekijää.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa