Tomb Raider -sankari Lara Croft on pian virallinen Barbie-nukke / Uutiset / pelaaja.fi

Tomb Raider -sankari Lara Croft on pian virallinen Barbie-nukke

19.02.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
13

Tomb Raider -sarjan tähti Lara Croft on saamassa oman Barbie-nukkensa. Leluvalmistaja Mattel on perustanut hahmon tosin pelien sijaan enemmän tulevaan Tomb Raider -elokuvaan ja sitä tähdittävään Alicia Vikanderiin.

Lara-Barbie saapuu varustettuna tietysti erilaisilla varusteilla, kuten kartalla, muistikirjalla ja jäähakulla. Nukke näyttäisi olevan ainakin aluksi suunnattu nimenomaan juuri keräilijöille, sillä sen mukaan luvataan myös aitoustodistusta.

Keräilijämyyntien on tarkoitus käynnistyä nyt maanantain tienoilla Barbien-kotisivuilla noin 30 dollarin hintaan. Varsinainen Tomb Raider -elokuva saa täällä päin maailmaa ensi-iltansa 16. maaliskuuta.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Ja sitten vain odotellaan että customointi maestrot netissä maalaa naaman uusiksi ja paremmin :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Lara Croft kaukana!

IMAGE(https://vignette.wikia.nocookie.net/laracroft/images/b/bb/TOMBRAIDER1996PSX.jpg/revision/latest/scale-to-width-down/1000?cb=20161114130341)

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Pakko sanoa, että kaikkine vikoineenkin tomb raider (2013) erikoisversion mukana tullut figuuri näyttää paremmalta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus snaketus

Lara Croft kaukana!

[img]https://vignette.wikia.nocookie.net/laracroft/images/b/bb/TOMBRAIDER1996PSX.jpg/revision/latest/scale-to-width-down/1000?cb=20161114130341[/img]

Mikäli olisit puristi tuon asian suhteen muutenkin niin nuo kulmikkaat kasvotkin pitäisi olla must. Tosin eiköhän ne ole ne tissit, jotka sinulle on ykkönen tässä. Aikuinen ukko.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

En ostaisi kyseistä tuotetta vaikka tulisi pelin mukana.Mun yks peli-figuuri maksaa enemmnän kun toi, Ja kyseessä on harvinaisuus eli super master stars piece of the son goku.Toivottavasti Lara Croftista tulee saman tyylinen figuuri mikä mulla on.Siinä näkee kuinka hyvin se on tehty.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.
Lainaus partajeesus

Pakko sanoa, että kaikkine vikoineenkin tomb raider (2013) erikoisversion mukana tullut figuuri näyttää paremmalta.

Sehän on hirmu hyvä figuuri. Jatko-osankin patsasnukke oli jo hengettömämpi.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

^ No itse en tykkää yhtään niistä rumista nivelistä. On se tavallaan kivaa, että käsien ja jalkojen asentoa voi muuttaa, mutta ne nivelet vaan näyttää ihan pirun rumalta.
Esim kummankin watch dogsin figut on omasta mielestä paljon hienompia ja muutenkin laadukkaamman oloisia.

Käyttäjän Core kuva
Core

Tää on nimenomaan Barbie-nukke, ei mikä tahansa aikuisen miehen pelifiguuri. Siten nukke seuraa Barbie-nukkejen ominaisuuksia eikä siinä ole mitään yllättävää.

Saatanpa jopa ostaa tän tyttärelleni! :D

Käyttäjän Napsuh kuva
Napsuh

Kuin myös voisin ostaa tyttärelleni tän. Mielummin tälläinen seikkailuhenkinen vahva Larabarbi kuin blingbling minimekossa pitkää blondilettiänsä kikatellen harjaava bimbobarbi.

Käyttäjän Core kuva
Core

Sanoitit hyvin sen mitä jätin itse kirjoittamatta. Ei sillä, ihan OK kai olla noita bimbobarbejakin, mutta ajattelin samaan tapaan että ennemmin/ehkä myös tällainen vahva seikkailijakin sinne väliin eikä vaan niitä roiskeläppämekkobarbeja.