Tomb Raider -studio kokoaa rautaista tiimiä uutta The Avengers -peliään varten

Crysta Dynamics on kertonut uusista henkilöstöhankinnoista sen The Avengers -pelin edetessä hiljalleen.

24.1.2018 19:37

Crystal Dynamics on keräämässä toden teolla voimia omaa Marvelin The Avengers -tiimiin pohjautuvaa peliään varten. Studio on ilmoittanut palkanneensa hiljattain 15 uutta kokenutta työntekijää, jotka ovat aiemmin päässeet loistamaan Naughty Dogin, Visceral Gamesin, Monolithin ja Slegdehammer Gamesin kaltaisissa suurissa studioissa.

Nimeltä uusista työntekijöistä on mainittu kaksi. Toinen näistä on hiljattain Naughty Dogin jättänyt Shaun Escayg, joka toimi Uncharted: The Lost Legacyn luovana vetäjänä. The Avengers -pelin kanssa hän on saamassa myös runsaasti vastuuta, sillä hän jatkaa myös Crystal Dynamicsilla vastaavassa johtoroolissa.

Mukaan joukkoon on liittynyt myös pelialalla 27 vuotta  toiminut Stephen Barry, joka ottaa Crystal Dynamicsilla haltuunsa tuotantopäällikön hommat. Hän on aiemmin vaikuttanut erityisesti EA:lla ja juurikin hiljattain suljetulla Visceral Gamesilla.

– Olemme omistautuneita tarjoamaan mahtavan ja täysin uudenlaisen Avengers-kokemuksen pelaajillemme. Tämä tarkoittaa, että etsimme jatkuvasti uusia mahtavia kehittäjiä jo huippulaatua edustavien studiolahjakkuuksiamme joukkoon, Crystal Dynamicsin johtojäsen Scot Amos hehkuttaa.

Crystal Dynamicsin uudesta The Avengers -pelistä ei tiedetä toistaiseksi vielä paljoa. Peli julkistettiin aika tarkalleen vuosi sitten varsin vähäeleisellä trailerilla. Projektin myötä studio näyttää ottaneen etäisyyttä Tomb Raiderista ja jättäneen sen paremmin Deus Ex -sarjasta tunnetun Eidos Montrealin harteille.

Lähde: Crystal Dynamics

Lisää luettavaa