Square Enixin oma Avengers-peli on astumassa vihdoin ja viimein isommin julkisuuteen. Julkaisija on vahvistanut, että pelin varsinainen paljastus tapahtuu tulevien E3-messujen alla osana Suomen aikaan 11. kesäkuuta kello 4.00 aamulla järjestettävää Squaren lehdistötilaisuutta.

Virallisesti tällä hetkellä Marvel’s Avengers -niminen peli julkistettiin alun perin jo vuoden 2017 tammikuussa lyhyellä teaser-videolla, mutta sittemmin siitä ei ole juuri kuulunut mitään muuta virallista. Kyseessä ei ole selvästikään ollut mikään pieni projekti Squarelle, sillä sitä kehitetään Tomb Raider ja Rise of the Tomb Raider -konkari Crystal Dynamicsin johdolla sekä viimeisimpiä Deus Ex -pelejä ja Shadow of the Tomb Raideria työstäneen Eidos Montrealin tukemana.

Huhujen mukaan Square Enixin Marvel-projektien ei ole määrä jäädä myöskään vielä Avengers-peliin. Eidos Montrealin raportoitiin ainakin vielä kaksi vuotta sitten työstäneen myös omaa Guardians of the Galaxy -seikkailua. Sitä ei ole vahvistettu kuitenkaan vielä virallisesti.

Lähde: Marvel’s Avengers (Twitter)

Lisää luettavaa