Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 menestyy – miljoonamyynti rikkoi sarjan vauhtiennätyksen / Uutiset / pelaaja.fi

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 menestyy – miljoonamyynti rikkoi sarjan vauhtiennätyksen

14.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
Tony Hawk, THPS, Tony Hawk's Pro Skater 1+2, Tony Hawk's Pro Skater, THPS 1+2, Activision, Vicarious Vision

Tony Hawk's Pro Skaterin elvyttäminen vaikuttaisi olleen tällä kertaa onnistunut veto Activisionilta. Julkaisija on vahvistanut, että hyvän arvostelumenestyksen ohella sarjan kaksi ensimmäistä osaa uusinut Tony Hawk's Pro Skater 1+2 on osoittanut tähän asti nopeimmin kaupaksi käyneeksi peliksi.

Tarkalleen ottaen Activison kertoo, että 1+2:ta on myyty kuluttajille asti miljoonan kappaleen edestä nopeammin kuin yhtäkään aiempaa sarjan osaa. Yhtiö ei kerro tarkkaan, miten kauan rajapyykin saavuttamiseen meni, mutta kaupoissa peli on ehtinyt olla syyskuun 4. päivästä asti.

Uusioversion takana on ollut tällä erää Vicarious Visions, joka toi aiemmin menestyksekkäästi takaisin myös kolme ensimmäistä Crash Bandicoot -peliä osana Crash Bandicoot N. Sane Trilogy -pakettia. Kaksi vuotta sitten uusiokäsittelyn sai myös alkuperäinen Spyro-trilogia. Kyseisen paketin työsto Activision-studio Toys for Bob, joka on parhaillaan vastuussa lokakuussa ilmestyvästä Crash Bandicoot 4: It's About Timesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Kyllä on tullut nostalgiapärinöissä hakattua! Vielä kun saisi kenttäeditorissa laitettua gäppejä ja saataisiin photomode, niin 10/10 rupeis olemaan aika lähellä!

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus kokkobill

Kyllä on tullut nostalgiapärinöissä hakattua! Vielä kun saisi kenttäeditorissa laitettua gäppejä ja saataisiin photomode, niin 10/10 rupeis olemaan aika lähellä!

Jos kenttäeditoriin saisi tehtyä omia haasteita, esim. sijoittaa eri kerättäviä objekteja, S-K-A-T-E -kirjaimet, ym. ja määriteltyä aikarajan. Kentän tekijän pitäisi itse päästä kenttä läpi kyseisessä aikarajassa, jotta sen voisi julkaista. Super Mario Maker 2:sta voisi ottaa mallia moneen asiaan. Esim. jos voisi tehdä vaikka jotain pidempiä kenttiä (esim. alamäkikisoja tai muuta ja laittaa maalin kentän loppuun), jotka pitää selvittää tietyssä aikarajassa. Ja jos vielä voisi kutsua kaverin kisaamaan omaan kenttään netin yli, esim. pelaamaan "aasia", mutta skate-kirjaimilla, eli pitää toistaa sama temppu minkä toinen on tehnyt edellä tai saa kirjaimen. Tuossa olisi kyllä huikeasti potentiaalia kehittää pidemmälle.

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Hienoa että tämä on ollut menestys. Oma kappale odottaa vielä ostoa, kunhan tätä omaa pelisumaa on saanut hälvennettyä. Seuraavaksi sitten uusioversiot THPS 3 ja 4 kiitos!

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Onhan tämä loistava peli. Reilu 33 tuntia tullut julkaisupäivästä kelloon ja vielä jatkuu. Tosiaan saisi kenttäeditori olla vielä vähän monipuolisempi ja ei haittaisi kerätä S-K-A-T-E-, tai jopa C-O-M-B-O-kirjaimia muiden kentissä, kerta vert transferitkin ovat nelososasta mukana.

Ainoa ongelma oikeastaan on loppupelin järjetön grindaaminen. XP:tä tulee todella nihkeästi. Yhteensä kaikkiaan reilusta 700 haasteesta tullut +630 tehtyä ja leveli vasta 73. Peliä kuitenkin pitää sinne 100:aan asti pelata, että saa tietty kosmeettiset systeemit, mutta myös lisäpalikkaa kenttäeditoriin. Niinpä saisi tulla lisähaasteita, tai päivä- ja kuukausihaasteet. Tai miksei sitten jopa THPS 3 DLC:nä, kerta on edelleen samalla systeemillä kuin kaksi aikaisempaakin. Nelonen jo kuitenkin eroaa niin paljon kolmesta aikaisemmasta, ettei haittaisi vaikka tulisi omana remasterinaan. Siinä oli tekemistäkin niin pirusti verrattuna kolmeen ensimmäiseen. Taisi mennä aikoinaan kuukausi kunnes sain kaikki tehtävät siinä tehtyä ja niitä taisi olla melkein 200.

Muuten kyllä erittäin loistava tämä uusi ja todellakin ansaitsee samantasoista jatkoa.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Hyvä että peli käy kaupaksi itellä on vielä ostamatta seuraavaksi uusinta versiot 3 ja 4 Tony Hawk’s Pro Skater 4 carnival taso iron maiden The Number of the Beast /m/

Nostoja