Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 paljastui – legenda palaa syyskuussa Crash Bandicoot -elvyttäjiltä

Crash Bandicoot -uusijat tuovat nyt skeittilegendan takaisin. Tässä on Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered.

12.5.2020 19:41

Skeittipelaamisen klassikko Tony Hawk’s Pro Skater pyritään elvyttämään taas uudemman kerran. Activision on paljastanut Tony Hawk’s Pro Skater 1+2:n, joka julkaistaan 4. päivä syyskuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle Epic Games Storen kautta.

Pakettiä kehittää Vicarious Visions, joka vastasi myös Crash Bandicootin tuomisesta takaisin Crash Bandicoot N. Sane Trilogylla. Tuore Tony Hawk -setti seuraa sen jalanjäljissä luvaten tuttujen kenttien ja pelattavuuden paluuta uusituin grafiikoin ja käytettävyysominaisuuksin. Myöhemmin vastaan tullut Revert-ominaisuus on kyllä sekin ujutettu vielä mukaan.

Paluun tekevät kaikki tutut pelitilat Create-A-Park- ja Create-A-Skater-editoreita myöten, minkä ohella verkkopelaamista tuetaan myös yhdessä jaetun ruudun kanssa. Vanhojen musiikkiääniraitojen fanien ei pitäisi joutua myöskään pettymään, sillä tuttuja kappaleita ja bändejä on pyritty tuomaan peliin takaisin.

Ohessa Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 ensitraileri sekä sille omistettu paljastuslähetys. Ennakkotilaajille luvataan pääsy paketin Warehouse-kenttään ennen pelin julkaisua.

Lisää luettavaa