Tony Hawk's Pro Skater 1+2 paljastui – legenda palaa syyskuussa Crash Bandicoot -elvyttäjiltä / Uutiset / pelaaja.fi

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 paljastui – legenda palaa syyskuussa Crash Bandicoot -elvyttäjiltä

12.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9
Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered, Tony Hawk's Pro Skater, 1+2 Remastered , Activision, skeittipeli, julkaisupäivä, 4. syyskuuta, Vicarious Visions,

Skeittipelaamisen klassikko Tony Hawk's Pro Skater pyritään elvyttämään taas uudemman kerran. Activision on paljastanut Tony Hawk's Pro Skater 1+2:n, joka julkaistaan 4. päivä syyskuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle Epic Games Storen kautta.

Pakettiä kehittää Vicarious Visions, joka vastasi myös Crash Bandicootin tuomisesta takaisin Crash Bandicoot N. Sane Trilogylla. Tuore Tony Hawk -setti seuraa sen jalanjäljissä luvaten tuttujen kenttien ja pelattavuuden paluuta uusituin grafiikoin ja käytettävyysominaisuuksin. Myöhemmin vastaan tullut Revert-ominaisuus on kyllä sekin ujutettu vielä mukaan.

Paluun tekevät kaikki tutut pelitilat Create-A-Park- ja Create-A-Skater-editoreita myöten, minkä ohella verkkopelaamista tuetaan myös yhdessä jaetun ruudun kanssa. Vanhojen musiikkiääniraitojen fanien ei pitäisi joutua myöskään pettymään, sillä tuttuja kappaleita ja bändejä on pyritty tuomaan peliin takaisin.

Ohessa Tony Hawk's Pro Skater 1+2 ensitraileri sekä sille omistettu paljastuslähetys. Ennakkotilaajille luvataan pääsy paketin Warehouse-kenttään ennen pelin julkaisua.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Kelpaa kyllä. Pro Skater HD ja 5 olivat aikamoisia pettymyksiä pelillisesti. Täysin järjettömät fysiikat ja kaatumiset varsinin rampeissa pistivät nauttimisen tiukille. En ymmärrä oikein vieläkään, miten pahasti saadaan homma loppujen lopuksi sössittyä, eikä esimerkiksi THPS 5 toiminut edes kaksi vuotta julkaisunsa jälkeen.

Nyt näytti jo pelkästään trailerissa siltä, niin kuin pelattavuuden pitäisikin. Kaikki muu on sitten itselle ylimääräistä plussaa. Toivottavasti myy, niin ehkä saataisiin kolmonen ja oma suosikki nelonen samanlailla, tai DLC:nä tähän. Nelonen tosin muuttui jo sen verran, että melkein vaatii oman versionsa.

EDIT: Sen verran, että kävin kurkkaamassa Epic Game Storessa peliä ja hinta on kyllä aika tyyris ~ 45€. Hinta sama myös normiversiolla Xboxilla ja olettaisin, että samaa myös Pleikkarilla.

30€ oli mielessä, ensin ja voisin samantien sen kustantaa, mutta ilman Warehouse-demoa, ellei ennakkotilaa - täytyy nyt vähän miettiä vaikka kovasti kuumottelisi.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Mahtavaa! En ikinä unohda sitä pelasin thps2 ekaa kertaa. Mind blown! Se oli menoa ja samalla alotin itse skeittaamisen ja sitä tulikin harrastettua useampi vuosi. Itselle olisi riittänyt ihan hd resot ja olisin ollut tyytyväinen, mutta uudet graffat ja kaikki! Skeittipeligenressä onkin jo pidemmän aikaa ollut ammottava aukko, joten hyvään saumaan tulee tämä uutinen. Toivoisin, että switch saisi oman version myös.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Moneen vuoteen ei tullut yhtään skeittipeliä ja tänä vuonna tulee sitten kolme (tämä, Skater XL ja Session)

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Hyvältä vaikuttaa ja vieläpä halpaan hintaan. Tulee kyllä hyvä pelivuosi, kun Skater XL:n lisäksi tämäkin julkaistaan vielä. Huhhuh.

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Onneksi on luotto studio pelin takana + Neversoftin vanhoja työntekijöitä on mukana projektissa.

Eiköhän tästä hyvä tule, ainakin pelikuva näyttää lupaavalta.

Käyttäjän Doms kuva
Doms

Ai että, THPS2 on itselleni se rakkain skeittipeli. Jos tästä tulee hyvä, niin riemulla ei ole rajaa.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Kiinnostaa.

Edit: virhe, ei kiinnosta IMAGE(https://i.redd.it/4ss3wgha8km31.jpg)

Käyttäjän flipperi kuva
flipperi

Näyttää lupaavalta ja Vicarious Visions osoittautunut erinomaiseksi studioksi. Julkaisussa voisi vaikka ostaakin, jos saa hyviä arvosanoja.
Hinta on mielestäni kohtuullinen tämän tason remasterista.

Käyttäjän Kille kuva
Kille
Lainaus flipperi

Näyttää lupaavalta ja Vicarious Visions osoittautunut erinomaiseksi studioksi.

Itse asiassa tuo tässä vähän pelottaakin, koska firma ei ole viimeisen kymmenen vuoden aikana tehnyt kuin mobiili- ja käsikonsolipelejä, sekä Skylandersia viimeiset viisi vuotta. En toki tuomitse, mutta näiden ensimmäinen isompi peli Skyn lisäksi vuosien saatossa on Crashin N-sanity -remasteri. Tähän peliin en ollut täysin vakuuttunut teknillisesti, vaikka ei ollut kyllä ihan niin huonokaan, mutta olisi voinut olla parempi. En tosin ole pelannut jokuseen aikaan, että ehkä pätsit ovat korjanneet kaatuilua ja optimoineet paremmaksi. Toivottavasti saavat tämän haltuun.

Se mikä jänskättää Tony Hawkin kanssa, että näinköhän tekevät eri ohjausmahkuja peliin, sillä itseä voi vähän närästää flippailla X/neliö-napilla, grindata Y:llä tai kolmiolla ja grabbailla B:llä ja ympyrällä. Sen verran monta tuntia tullut kulutettua Skateissa, Sessionissa ja Skater XL:ssä, että vaikka THPS:n kontrollit ovat nostalgisia, tuntuu stupid fucking shitiltä pelata esimerkiksi THPS 5:tä, tai Pro Skater HD:tä enää, mitä eilen kävin kokeilemassa.

Nostoja