Tony Hawk's Pro Skater 1+2 paljastui PS5:lle, Xbox Seriesille ja Switchille / Uutiset / pelaaja.fi

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 paljastui PS5:lle, Xbox Seriesille ja Switchille

23.02.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Tony Hawk's Pro Skater 1+2 , Tony Hawk's Pro Skater, Activision, Vicarious Visions, skeittaus,

Kaksi ensimmäistä Tony Hawk's Pro Skater -peliä uusinut Tony Hawk's Pro Skater 1+2 saadaan pian aina vain useammalle alustalle. Activision on vahvistanut, että uusioversiokokoelma nähdään niin PlayStation 5:llä kuin Xbox Seriesillä maaliskuun 26. päivä, ja Switchillä myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Uuden sukupolven konsoleilla peliin luvataan sekä natiivilla 4K-resoluutiolla ja 60 ruutua sekunnissa pyörivää pelitilaa että myös mahdollisuutta pelata tuplasti nopeammalla ruudunpäivityksellä 1080p-tarkkuudella. Visuaalisia parannuksiakin on luvattu ja äänimaailman kerrotaan senkin elävöityneen.

Mikäli hallusta löytyy jo Tony Hawk's Pro Skater 1+2:n PS4- tai Xbox One -perusversio, voi sen päivittää uuteen versioon noin kympin hintaan. Hintaan kuuluu osaksi myös salainen hahmo Ripper ja ylimääräisiä varusteita pelin kenttä- ja hahmoeditoriin. Digital Deluxe -version omistajat saavat sen sijaan hypätä uuteen sukupolveen veloituksetta.

Kaksi viikkoa aikaisemmin Activision kiikuttaa myös Crash Bandicoot 4: It's About Timen samaisille laitteille. Kyseisen pelin saa uudelle sukupolvelle vetloituksetta, mikäli hallusta löytyy aiemman sukupolven versio.

Lähde: Activision

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja