Tony Hawk's Pro Skater 1+2:n soundtrackin sisältö vahvistui – viittä alun perin mukana ollutta kappaletta ei kuulla syksyllä / Uutiset / pelaaja.fi

Tony Hawk's Pro Skater 1+2:n soundtrackin sisältö vahvistui – viittä alun perin mukana ollutta kappaletta ei kuulla syksyllä

16.05.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
3
Tony Hawk's Pro Skater 1+2

Vicarious Visionsin syksyllä ilmestyvä Tony Hawk -remasterointi Tony Hawk's Pro Skater 1+2 tuo mukanaan alkuperäisten pelien soundtrackin. Ainakin suurimmaksi osaksi.

Viisi skeittipeliklassikkojen taustalla pauhannutta kappaletta jäävät pois remasterista. Vicarious Visions kertoi syyksi, että joitakin lisenssejä on vaikeampi saada tänä päivänä kuin oli 1990-luvulla. Seuraavia biisejä ei siis kuulla syyskuussa, kun virtuaalilaudat rullailevat taas:

  • Suicidal Tendencies – Cyco Vision
  • Unsane – Committed
  • Anthrax & Public Enemy – Bring the Noise
  • The High & Mighty – B-Boy Document '99
  • Alley Life – Out with the Old

Loput alkuperäisten soundtrackien kappaleet ovat mukana uudellakin versiolla. Virallisella Spotify-soittolistalla kuunnella voi kaikkia muita paitsi Evenruden Villifiedia ja Speedealerin Screameria, sillä kappaleet eivät ole osa Spotifyn tarjontaa. Kappaleiden puuttuminen listalta aiheutti alkuun pientä hämmennystä, mutta Activision on sittemmin vahvistanut, että ne ovat osa peliä.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 julkaistaan 4. syyskuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle Epic Games Storessa.

Lähteet: Kotaku, VentureBeat

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Peep kuva
Peep

Kaikissa biisejä taustalla soittavissa peleissä saisi olla vakiona mahdollisuus tuoda mukaan omia kappaleita, kuten ennen oli monissa peleissä.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus Peep

Kaikissa biisejä taustalla soittavissa peleissä saisi olla vakiona mahdollisuus tuoda mukaan omia kappaleita, kuten ennen oli monissa peleissä.

Pelistä music volumet nolliin ja Spotify päälle. Toimii.

Käyttäjän Akkelin Kipuraha kuva
Akkelin Kipuraha

Harmi menettää kyseisiä kappaleita. Soundtrackit tekivät näissä paljon.

Nostoja