Tony Hawk's Pro Skater HD:hen suunnitteilla lisäsisältöä / Uutiset / pelaaja.fi

Tony Hawk's Pro Skater HD:hen suunnitteilla lisäsisältöä

17.05.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Tony Hawk's -rullalautailupelit juurilleen palauttavaan Tony Hawk's Pro Skater HD:hen suunnitellaan parhaillaan lisäsisältöä. Tarkoituksena peliin olisi lisätä sen julkaisun jälkeen kenttiä klassisesta Tony Hawk's Pro Skater 3:sta.

Acivision onkin nyt pyytänyt suunnitteluprosessissa apua pelisarjan faneilta. Teräväpiirtokäännöksen Facebook-sivuilla yhtiö ottaa vastaan ehdotuksia pelaajien suosikkikentistä, joiden joukosta itse Tony Hawk valitsee lopulta ne, jotka päätyvät myöhemmin peliin.

Tony Hawk's Pro Skater HD:n itsessään on määrä pitää sisällään kenttiä pelisarjan ensimmäisestä sekä toisesta osasta. Pelin kehityksessä tavalla jos toisella mukana ollut Hawk myös vannoo, että pelin pelattavuus on näiden osien mukainen ja että lähinnä vain pelin ulkoasua on viilattu uuteen suuntaan.

Skeittaajalegendan Twitter-viestin mukaan peliä voidaan odottaa kesäkuuksi. Se saapuu sekä Xbox Live Arcadeen että PlayStation Networkiin, mutta myös pc-versiosta on vihjailtu.

Lähde: Activision (Facebook), Shacknews

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän juup3li kuva
juup3li

Airport ja kanada on kyllä niin legendaarisii et ne ois hyvä saada messii!

Käyttäjän zaituri kuva
zaituri

Tekisivät vain paljon laajempia karttoja ja lisäisivät ns realismimodin. Olisi aika varma ostos. Myös UG1:en manhattan kenttä oli jotain niin parasta

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Olen sen verran junnu, että ensimmäinen pelaamani sarjan osa oli Tony Hawk Pro Skater 4. Tuosta pelistä haluaisin nähdä ennen kaikkea Alcatrazin ja Zoon teräväpiirtoversioina.

Käyttäjän Armo kuva
Armo

Underground 2 kenttiä kun saisi niin olisin iloinen vaikkapa Skatopia ja Boston ja myös joitain hahmoja vaikkapa se rullatuolipoika nimeä en nyt muista.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Harmillisesti aikoinaan myynyt kaikki THPS pelit pois, mutta nyt sen voi sitten onneksi hankkia takaisin HD muodossa. itse kävin jo äänestämässä Airporttia ja Cänädää :D

Käyttäjän CM761 kuva
CM761

Miksei THPS4 saa yhtään huomiota? Kyllä senkin voi vielä laskea niihin sarjan hyviin osiin. Sanoisin että Alcatraz ja San Fransisco ovat sen verran legendaarisia kenttiä että niidenkin lisääminen peliin olisi täysin oikeutettua.

Käyttäjän Pukasaurus kuva
Pukasaurus

Tuli vaan mieleen että tämä peli olisi kiva saada Vitalle!

Nostoja