Top 5: Nämä klassikkosarjat päivittyivät parhaiten 3D-aikakauteen! / Uutiset / pelaaja.fi

Top 5: Nämä klassikkosarjat päivittyivät parhaiten 3D-aikakauteen!

9.08.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3

Kun pelit siirtyivät 1990-luvulla kaksiulotteisista pelimaailmoista kolmiulotteisiin, oli tuloksia monenlaisia. Siirtymä päätyi monien klassikkosarjojen kuolemaan, kun tuttua kaavaa ei saatu päivitettyä tarpeeksi toimivaksi tai erityisen laadukkaasti uudessa ulottuvuudessa.

Tämänkertaisessa Top 5 -listassa käymme kuitenkin läpi siirtymävaiheen viisi suurinta onnistujaa. Jokaista sarjaa pidetään yhä tänäkin päivänä ehtana klassikoina, niin kaksulotteisena ja kolmiulotteisena.

Lista julkaistiin alkujaan Pelaaja-lehden numerossa 108 (syyskuu 2011). Puuttuuko listalta oma suosikkisi? Kerro oma näkemyksesi alla olevassa kommentointisarakkeessa!

(Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla sitä)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Kummallista, että FF VII ei päässyt edes listalle. Mielestäni se sinne ehdottomasti kuuluu, mutta nää on taas näitä mielipidejuttuja.

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari
Lainaus käyttäjältä ZaleraFF

Kummallista, että FF VII ei päässyt edes listalle. Mielestäni se sinne ehdottomasti kuuluu, mutta nää on taas näitä mielipidejuttuja.

Muistaakseni listaa alunperin tehdessä FFVII oli taisi olla niitä viimeisiä, ellei jopa viimeinen, joita karsiutui lopulta pois.

Käyttäjän Eerie kuva
Eerie

Mites Rayman?