Top 5: Nämä ovat viisi kaikkien aikojen ärsyttävintä pelihahmoa! / Uutiset / pelaaja.fi

Top 5: Nämä ovat viisi kaikkien aikojen ärsyttävintä pelihahmoa!

4.04.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
13
Top 5: Ärsyttävät pelihahmot

Mikä pelihahmo saa veresi kiehumaan? Kuka ärsyttää jo pelkällä olemuksellaan? Toimitus valitsi tämänviikkoiseen Top 5 -listaan viisi omaa kestoinhokkiaan. Lista julkaistiin alunperin Pelaaja-lehden numerossa 146 (marraskuu 2014).

Oletko toimituksen valintojen kanssa samaa mieltä vai puuttuuko siitä omat inhokkisi? Kerro oma Top 5 -listasi alla olevalla kommentointisarakkeella! Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle, asian voi korjata täältä!

(Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla sitäTop 5: Ärsyttävimmät pelihahmot)
 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Carpathian kuva
Carpathian

Cousin, let's go bowling!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Roman, koira ja Claptraphan ovat just hauskoja.

Käyttäjän Rolle-87 kuva
Rolle-87

Claptraphan on parhautta :D sääliksi kävi bobottia kun ei sen bileisiin kukaan tullut (paitsi pelaaja) :,(
Duckhuntin koira on kans ihan hauska. Kyllähän se pitemmän päälle ärsytti kun ei valopyssy toiminu niin se jatkuvasti oli nauramassa :D

Käyttäjän Burning kuva
Burning

Lymle 'key

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Claptrapissa ei kyllä ole mitään vikaa, juuri sopivasti "hauskan ärsyttävä" olematta silti oikeasti ärsyttävä. Koiraa vihasin joskus NES-aikoihin. Romania en inhonnut vaan peliä, tai tekijöitä, sen vuoksi kun olivat pistäneet tyypin soittelemaan koko ajan pelaajalle. Navista ei kokemusta ja Destinyakin pelannut vain betan verran, joten ei ole tuntemuksia sen pelin hahmosta.

Aika "huono" listaus siinä mielessä kohdalleni että vain yhden näistä voin allekirjoittaa. Destinyn hahmokaan ei ilmeisesti ole itse ärsyttävä vaan se ettei löydy hyvää kamaa, mikäli oikein ymmärsin.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Borderlands 2:n Tiny Tina on helposti yksi ärsyttävimmistä hahmoista. Tinyn Tinan "huumoriarvo" on tasoa Putous.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Itse olisin laittanut listalle myös Tinglen. En siksi, että hänen ärsyttävyytensä olisi pelaamista huonontava tekijä vaan pikemmin päinvastoin. Ihme hyypiö, joka huijaa rahaa lapsilta myymällä heille karttoja. ;)

Käyttäjän Irezawa kuva
Irezawa

Romanin soittelu kyllä otti aivoon. Itse asiassa tuo koko puhelinhommeli oli GTA IV:ssa niin rasittavasti toteutettu että en pystynyt pelaamaan peliä lopulta edes läpi. Aina kun piti jotain tehdä ja oli kiire, puhelin soi. Ja yleensä se oli juuri Roman joka soitti. Touhu helpotti hieman kun keksin että vain suorasta torppaamisesta rangaistiin. Jos suostui ensin tapaamiseen ja sen jälkeen soitti heti takaisin ja perui, eivät "kaveripisteet" laskeneet. Mutta lopulta siihen puhelimen rämppäämiseen väsyi liikaa, sitä kun oli jo oikeassa elämässäkin enemmän kuin tarpeeksi. Harmi sinänsä, pelihän oli muuten aivan loistava.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Listan voisi koostaa pelkästään GTAIV:n hahmoista ja listan ärsyttävyys aste olisi vähintään kasvanut. Pelin koko kaarti ottaa enemmän aivoon kuin samankokoinen kokoelma Naveja.

Käyttäjän azzyaf kuva
azzyaf

Itselleni tuli heti ensimmäisenä mieleen tässä tapauksessa RE4:n Ashley.

Nostoja