Top 5: Nämä ovat viisi viihdyttävintä zombipeliä! / Uutiset / pelaaja.fi

Top 5: Nämä ovat viisi viihdyttävintä zombipeliä!

12.04.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
15

Zombeja siellä, zombeja täällä. Zombeja kuhisee myös tämän lauantain Top 5 -listalla, joka julkaistiin alkujaan Pelaaja-lehden 97 sivuilla (lokakuu 2010). Mukaan on toisin sanoen valikoitunut toimituksen hieman vanhempia zombiklassikkoita! Mitkä ovat omat suosikkisi?

(Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla sitä)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Valinnat ovat kyllä osuneet aivan nappiin. Resident Evil on kauhupelien klassikko ja Dead rising paras 360 yksinoikeuspeli. Left 4 dead on hieno kimppapeli ja tulihan tuota Call of dutyn natsizombia pelattua nuorempana livessä. Valitettavasti nuo 8 ja 16 bittisten zombipelit (kuten laitteet itsekkin) ovat jääneet kokematta.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

3:sen ja 5:sen tilalle Dead Island ja House of the Dead, niin eiköhän siinä se oikea top 5 ole. Tosin kaikissa on jatko-osat huomattavasti parempia. State of Decay oli lupaava saa nähdä tuleeko sen jatko-osasta zombie pelien helmi ja Dying Lightia odottelen myös innolla. Lisää zombie pelejä kiitos! Ei niitä hyviä ole kuin kourallinen, kun otetaan laskuista pois kaiken maailman indie saatat.

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

Kerrankin täydellinen lista, vaikka onkin vanha.

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

On kyllä valinnat osunut kohdilleen, kolmosen vaihtaisin itse Necrovision Lost Companyyn. Lähinnä siksi että on listan kolmas valinta jäänyt kokematta.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Leftis tietenkin ainoastaan vaihtaa kakkososaan, koska sisältää myös ykkösosan ja koko aika tulee lisää pelattavaa niin karttojen kuin modien puolesta.

Käyttäjän Pred kuva
Pred

inb4 DayZ hypettäjät

Käyttäjän rockfin kuva
rockfin

Vaikka Resident Evil 4 ei sisällä perinteisiä zombeja (eikä toisaalta Left 4 Deadikaan), RE4 on varmaan paras aihealueeseen liittyvä yksinpelikokemus omasta mielestäni. Vaihtelevat ympäristöt, hyvä rytmitys, aseiden osto ja päivitys, sarjan paras inventaario jne. Onhan se harmi että pelottavuus ja puhtaaseen tunnelmaan panostaminen lähtivät lätkimään aika suuresti mutta pelin merkitys ja vaikutus tuleville 3rd person shootereille on kiistaton.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus käyttäjältä Pred

inb4 DayZ hypettäjät

DayZ paskinta kuraa ikinä.

Käyttäjän Waarenstrain kuva
Waarenstrain

Tarkkahan tuo on, ainoat mitkä omasta mielestä voisivat yltää "uusiksi haastajiksi" ovat ZombiU ja State Of Decay.

Käyttäjän Sefriol kuva
Sefriol

Voisin kylläkin vaihtaa Killing Floorin jonkin tilalle. Vaikka ei nyt mikään monimutkainen peli olekkaan, niin suhteellisen paljon sitäkin on tullut pelattua.

Nostoja