Top 5: Pelien viisi massiivista jättivihollista! / Uutiset / pelaaja.fi

Top 5: Pelien viisi massiivista jättivihollista!

21.02.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3

Uusi viikonloppu, uusi Top 5 -listaus! Tällä kertaa vuorossa on pelien jättiviholliset, sillä ainahan peleissä on kaadettu kerrostalon kokoisia vastustajia.

Pelihahmon ja vihollisen suhteeton kokoero luo monenlaista jännitettä pomotaistoihin. On mukavaa olla altavastaaja, joka voittaa näennäisesti voittamattoman jätin. Valitsimme tälle listalle erityisesti kaksikätisiä ja -jalkaisia vihulaisia, joiden koko tekee kamppailuista erityisiä. Mutta mukana on myös yksi legendaarinen poikkeus...

Lista julkaistiin alunperin Pelaaja-lehden numerossa 140 (toukokuu 2014). Oletko valintojen kanssa samaa mieltä vai puuttuuko siitä omat suosikkisi? Kerro oma Top 5 -listasi alla olevalla kommentointisarakkeella! Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle, asian voi korjata täältä!

(Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla sitä)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Numero viisi aivan loistava! Tuli mieleen samalla että niin, se pelikin on varmaan olemassa sen nettimeemin lisäksi.

Käyttäjän Burning kuva
Burning

Final Fantasy XII - Yiazmat https://www.youtube.com/watch?v=LcanwmA0C8I

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Ah, Tidal Wave, oi niitä aikoja ja tuota peliä... Rehellisesti sanottuna olin autuaasti jo unohtanut, kuinka suuri tämä jätti-Decepticon pystyi pahimmillaan olemaan pelatessani tuota peliä ensimmäistä kertaa. Tämä siitäkin huolimatta, että olin katsonut Transformers Armadan kokonaisuudessaan ennen tuon pelin hankkimista. Syy tähän muistin pettämiseen piili Armadaa seuranneessa Trasformers Energonissa, jossa Tidal Wave oli päässyt hiukan kutistumaan sitten ensiesiintymisensä IMAGE(http://tfwiki.net/mediawiki/images2/b/b4/Energon-Cyclonus-Galvatron-Corpse.jpg) . Ja okei, ei se Tidal Wave tainnut olla alkujaankaan ihan noin iso kuin tossa pelissä, ei edes Armadassa.

Voitte siis vaan kuvitella, miltä tuntui nähdä se hetki sitten ison pätkän kyseistä kenttää muodostaneen sota-aluksen muuntautuvan täyteen mittaansa. Se sama hemmetin alus, jonka sisällä olit saanut juosta, pomppia ja pamauttaa kasoittain Deceptiklooneja tuusan nuuskaksi. Ja nyt sinun pitäisi jotenkin saada vielä tämä vuoren kokoluokkaa oleva köriläskin matalaksi.

Siinä sitä sitten vedettiin Hot Shotilla paskarinkiä Atlantin särkkien ympäri, ammuttiin jättiä päähän aina muutaman osuman verran ja painuttiin sitten käpälämäkeen aina siihen saakka, että energiat hitaasti palauttava minicon sai hp:t kuntoon :D.