Top 5: Super Marion viisi oudointa pukua / Uutiset / pelaaja.fi

Top 5: Super Marion viisi oudointa pukua

11.10.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5

Mario on Sienivaltakunnan todellinen Lady Gaga. Ajatelkaapa nyt: vaikka sarjan jokaisessa pelissä on prinsessa pelastettavana, räikeimmät ja eriskummallisimmat muoti-ilmaisut löytyvät prinsessan sijaan itse viiksekkäältä sankarilta.

Valitsemmekin tämän lauantain Top 5 -listassa Marion viisi oudointa vaatetuskokonaisuutta. Marion vaatekaapin saloja listattiin alunperin Pelaaja-lehden numerossa 120 (syyskuu 2012).

Oletko listan kanssa samaa mieltä vai puuttuuko siitä omat suosikkisi - tai kenties jonkin tuoreemman Mario-pelin puku? Kerro oma Top 5 -listasi alla olevalla kommentointisarakkeella! Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle, asian voi korjata täältä!

(Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla sitä)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tanuki-patsas aiheutti pentuna aina ihmetystä. Tulipahan viimein saatua vastaus tuohonkin mysteeriin.

Metallilakista olisi voinut tuossa jutussa mainita antavan sen Mariolle mahdollisuuden juoksennella vesien syvyyksissä. Siistein puku ikinä musiikkia myöten. :)

Käyttäjän Seke kuva
Seke

En itse pienenä osannut ihmetellä tanuki pukua aka "nallepukua" joksi sitä kutsuttiin. Tuo goomban kenkä oli kyllä oma suosikki heti "P" siiven jälkeen :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Metallimario on paras. Mario 64 on edelleen paras peli ikinä tehty. Kantautuu se teema vieläkin korviini, kun sait metallilakin. Se yksityiskohta siihen maailmanaikaan, kun et voinut uida metallimariolla vaan upposit suoraan pohjaan. Voisin jauhaa siitä pelistä koko viikon.

Käyttäjän zap kuva
zap

tanuki patsaaseen tuli vastaus tossa,mutta onko vastausta 3d world:ssa esiintyvään kissa patsaaseen? tuo pilvi puku on kyllä ihan he*vetin hauska,varsin kun se mahdollistaa todella siistejä oikoreittejä.

Käyttäjän BlueShell kuva
BlueShell
Lainaus käyttäjältä zap

tanuki patsaaseen tuli vastaus tossa,mutta onko vastausta 3d world:ssa esiintyvään kissa patsaaseen?

Kulttuuriset taustat tuosta 3D Worldin kissapatsaasta vaikka tästä videosta: http://www.youtube.com/watch?v=61Yh4Fq9JpY