Top 5: Tom Clancyn viisi parasta peliä / Uutiset / pelaaja.fi

Top 5: Tom Clancyn viisi parasta peliä

10.01.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4

Vuoden 2015 toisessa Top 5 -listassa muistellaan toissavuonna menehtynyttä Tom Clancya. Jännityskirjailijana tunnettu Clancy hallitsi hittilistoja myös elokuvateattereissa ja pelikaupoissa, ja tässä listaamme viisi tärkeintä Clancy-peliä.

Valinnoista jokainen on aikuttanut kukin oman lajityyppinsä kehitykseen, mutta samalla ne alleviivaavat synkkää kehitystä: kaikki vakiintuneet Clancy-pelisarjat ovat vuosien saatossa yksinkertaistuneet ja samalla menettäneet jotain alkuperäisestä hienoudestaan.

Lista julkaistiin alunperin Pelaaja-lehden numerossa 134 (marraskuu  2013). Oletko valintojen kanssa samaa mieltä vai puuttuuko siitä omat suosikkisi? Kerro oma Top 5 -listasi alla olevalla kommentointisarakkeella! Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle, asian voi korjata täältä!

(Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla sitä)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Core kuva
Core

Kahta vikaa en ole pelannut, mutta kolmen ensimmäisen järjestys on kyllä itselleni täyttä totta. En ollut kymmentäkään vuotta, kun alkuperäistä Rainbow Sixiä tuli tahkottua huomattavia määriä. Välillä en osallistunut itse operaatioon ollenkaan vaan käytin aikaa vain suunnittelemalla hyökkäyksen jonka AI sitten suoritti :D

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ei oo pahemmin kokemusta näistä peleistä, paitsi tietenki Splinter Cellistä.

Käyttäjän Eldacar kuva
Eldacar

Red Storm Rising oli (ja on) kyllä yksi C-64:n parhaita pelejä. Kyllä Microprose osasi tehdä pelejä jotka imivät sisälle maailmaansa ihan täysillä. Oppimiskynnys oli sitten parikerroksisen talon kokoinen, mutta sen kynnyksen kannatti ylittää. Eikä ollut huono se Amigankaan versio.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Lämpimästi muistelen minäkin Red Strom Risingia. Microprosen ohjekirjat <3