Top 5: Viisi rautaisinta mech-peliä! / Uutiset / pelaaja.fi

Top 5: Viisi rautaisinta mech-peliä!

27.09.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
11

Kukapa ei pitäisi jättimäisistä taisteluroboteista? Mechat ovat olleet osa tieteistarinoita, elokuvia ja pelejä jo vuosikymmenien ajan. Etenkin japanilaiset ovat ihastuneet ideaan ja ovat tehneet aiheesta pelejä joka lähtöön, mutta on sitä osattu myös lännessä.

Tämän viikonlopun Top 5:ssä listaamme toimituksen viisi kaikkien aikojen parasta mechapeliä. Valinnat tehtiin alkujaan Pelaaja-lehden numeroon 118 (heinäkuu 2012).

Oletko listan kanssa samaa mieltä vai puuttuuko siitä omat suosikkisi - tai kenties jokin ajankohtaisempi peli? Kerro oma Top 5 -listasi alla olevalla kommentointisarakkeella! Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle, asian voi korjata täältä!

(Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla sitä)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Titanfall on kiistaton kuningas, ainut peli missä on saatu tehtyä mecat kiinnostaviksi.

Käyttäjän Core kuva
Core
Lainaus käyttäjältä gurgi

Titanfall on kiistaton kuningas, ainut peli missä on saatu tehtyä mecat kiinnostaviksi.

Mechafanit varmaan repivät pelihousunsa tästä kommentista, mutta olin juuri kirjoittamassa samaa. Ehkä en ole vain tyypillisen mecha-genren kohdeyleisöä, mutta Titanfallissa on tosiaan tehty mechat ekaa kertaa niin, että ne todella maistuvat itselleni.

Mutta myönnettäköön ettei Titanfall nyt tosiaan ole ihan perus mech-peli, kun pilottien rooli on vähintään se 50%, todennäköisesti enemmän, riippuen miten asiaa katsoo.

Käyttäjän Timoyr kuva
Timoyr

Lasketaanko Battlefield 2142 mech-peliksi?

Käyttäjän Makedounia kuva
Makedounia

Zone of the Enders on ainoa noista jota olen pelannut. Oli kyllä mainio peli!

Käyttäjän Gamer paradise kuva
Gamer paradise

Itselläni on 3kpl Armored Corea ja 3kpl myös Mechwarrioria. Parhaimmillaan tai pahimmillaan tehtävät ovat yhtä tuskaa... Voisin kyllä pelata Armored Corea pitkästä aikaan. Hmm... Formula Front olisi kai hyvä tai For Answer? Tai ehkäpä sittenkin revin hiuksiani Silent Linen parissa.

Käyttäjän Manager kuva
Manager

Unohditte sitten aikansa parhaan eli amigan Mechforce. On edelleenkin ykkönen kaikkien aikojen mechpelien listallani.

Käyttäjän JuZZi kuva
JuZZi

Mechwarriorit on kovia, tykkään kun tuntuu että niissä vehkeissä on massaa ja tulivoimaa!

Käyttäjän Mikodemuz kuva
Mikodemuz

Mechwarrior oli kyl aikoinaan jykevää ainesta, mutta tällä hetkellä eniten mechimäistä fiilistä saa kyllä Titanfallia pelatessa. Parasta on aina taivaalta massan kanssa maahan jysähtävä Titani, vieläkö lisäisivät siihen lisää erityyppisiä robotteja niin johan paranis entisestään.

Käyttäjän juunasd kuva
juunasd

Titanfallissa oli kyllä mitä parhain tunne kun astui sisään mechaan

Käyttäjän theEternal kuva
theEternal

Ensimmäinen Lost Planet oli mielestäni muutamista puutteistaan huolimatta erinomainen mecharäiskintä. Siitä huolimatta että siinä liikuttiin myös paljon jalan.