Torchlight II paukuttaa miljoonarajoja merkittävästi edeltäjäänsä nopeammin

Runic Gamesin Torchlight II on yltänyt jo kahden miljoonan kappaleen myynteihin, vaikka peli onkin vielä vain vajaan vuoden ikäinen.

26.7.2013 08:46

Noin kymmenen kuukauden ikäinen toimintaroolipeli Torchlight II on ylittänyt messevän yli kahden miljoonan myynnin rajapyykin. Kehittäjä Runic Gamesilla onkin ehdottomasti syytä juhlaan, sillä alkuperäinen Torchlight ylsi aikoinaan miljoonan kappaleen myynteihin noin kahdessa vuodessa.

Ensimmäisen miljoonansa Torchlight II saavutti aivan viime joulukuun lopulla. Tapahtuman jälkeen peli on vieläpä ehtinyt myös kehittymään mukavasti entisestään, kiitos varsinkin huhtikuussa saapuneen Steam Workshop -tuen, jonka myötä yhteisö itse on päässyt vaikuttamaan aina vain vahvemmin pelin tulevaisuuteen.

Toistaiseksi Torchlight II on ollut saatavilla vain Windowsille. Myös OS X -version on lisäksi vielä kerrottu olevan suunnitteilla, kun taas esimerkiksi konsoliversion suhteen varsinaisia aikeita ei kehittäjillä ole kuitenkaan ollut. Tämä on voinut tulla joillekin pettymyksenä, sillä ensimmäinen peli julkaistiin vuonna 2011 Xbox Live Arcadessa.

Lähde: Joystiq

Lisää luettavaa