Torchlight III on napattavissa nyt peluuseen Steamin kautta. Pelin varhaisjulkaisuvaihe käynnistyi näin lauantaina ja mukaan on mahdollista hypätä noin 30 euron hintaan.

Myös kolmas Torchlight jatkaa isosti Diablo-sarjan viitoittamalla toimintaroolipelipolulla ja sitä onkin ollut tekemässä yhä Diablo-luojiin lukeutuva Max Schaefer. Varhaisjulkaisun alussa pelattavissa on neljä hahmoluokkaa sekä kaksi sen kolmesta luvusta, ja myös uutena ominaisuutena esiteltävä oman linnoituksen rakentamismahdollisuus on sekin jo mukana.

Julkaisun varrella peliin lisätään siis vielä lisää seikkailtavaa, varsinainen loppupelipuoli ja käytettävyysparannuksia. Aluksi Torchlight III:n matkaan on myös mahdollista lähteä vain aktiivisen verkkopelin muodossa, mutta tulevaisuudessa peli tukee myös täyttä offline-peluuta.

Varhaisjulkaisuvaiheessa Torchlight III on määrä pitää ainakin muutaman kuukauden. Pelin hinnan kerrotaan nousevan virallisen julkaisun tapahtuessa.

Alkujaan Torchlight III:sta kaavailtiin hieman toisenlaista ilmaispeliä, joka kantoi nimeä Torchlight Frontiers. Suunnitelmat muuttuivat kuitenkin alkuvuodesta.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa