Tormentista ja Legend of Grimrock 2:sta ensimmäinen ruutukaappaus julki

Sekä Legend of Grimrock 2 että Torment: Tides of Numenera ovat esittäytyneet varovaisesti ensimmäisen oman ruutukaappauksensa muodossa.

1.4.2013 14:43

Viimeisen viikon sisällä sekä kotimainen kehittäjä Almost Human että yhdysvaltalainen inXile ovat antaneet kepeän näytteen tulevista töistään. Almost Human on nyt tarjonnut ensimmäisen ruutukaappauksen Legend of Grimrock 2:sta, kun taas inXile on väläytellyt vastaavalla tavalla Torment: Tides of Numeneraa.

Otoksista kumpainenkin ei vielä tarjoa erityisiä yksityiskohtia pelien mekaniikoista, vaan keskittyvät esittelemään yhtä ympäristöä ja näin myös hieman esimerkiksi pelien graafista antia ja tyyliä. Grimrockin kohdalla esimakua on saatu peräti ulkoilmaan sijoittuvasta metsäisestä alueesta, kun taas Tormentin kuvassa oleva alue on oikeasti osa elävää organismia, joka kantaa nimeä The Bloom.

Peleistä Legend of Grimrock 2 julkistettiin virallisesti viime helmikuussa Almost Humanin päätettyä keskittyä Legend of Grimrockin lisäsisällön työstämisen sijaan jatko-osaan. Uudesta Torment-pelistä on sen sijaan puheltu muun muassa jo viime vuonna, joskin kunnolla se on noussut esiin projektin suositun Kickstarter-sivun auettua.

Lähde: Almost Human, Joystiq

Lisää luettavaa