Tornit huutavat apuasi PS4:n ja Xbox Onen Defense Grid 2:ssa / Uutiset / pelaaja.fi

Tornit huutavat apuasi PS4:n ja Xbox Onen Defense Grid 2:ssa

10.03.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Tornipuolustuspelien enemmän tai vähemmän nimekkäämpien edustajien joukkoon lukeutuva Defense Grid -sarja on astumassa uusien konsolien reviirille. Alkujaan vain Windowsille, OS X:lle ja Linuxille julkistettu Defense Grid 2 on saamassa nyt myös version Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle, kiitos julkaisija 505 Gamesin.

Hidden Path Entertainmentin työstämällä uusimmalla Defense Gridillä on jo hieman mutkikas historia takanaan. Jatko-osa oli alkujaan ujutettu osaksi alkuperäisen Defense Grid -pelin laajennukselle vuonna 2012 luotua Kickstarter-kampanjaa, jossa itse laajennusta varten Hidden Path kaipasi rahaa 250 000 dollaria ja jatko-osaa varten miljoonaa taalaa. Kampanja kerrytti kehittäjille lopulta juuri ja juuri neljännesmiljoonan.

Vuonna 2013 Hidden Path kuitenkin vahvisti, että yksityisrahoittaja oli vakuuttunut kehittäjien Kickstarter-pyrkimyksistä ja päättänyt rahoittaa myös jatko-osan. Peli onkin jo tovin aikaa ollut kehitteillä ja näin ollen tähdätty julkaistavaksi kuluvan vuoden aikana.

Defense Grid 2 on jo toinen hieman isompi tornipuolustushenkeä noudattava peli, joka on hiljattain vahvistettu PlayStation 4:lle. Aikaisemmin helmikuussa puolalainen 11 Bit Studios ehti lisäksi myös kertoa, että sen suosittu tornihyökkäyssarja Anomaly matkaa konsolille uuden Anomaly 2 -pelin muodossa.

Lähde: Hidden Path Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Vaikka pelit ovatkin hyviä, niin jotenkin alkaa koko aika tulemaan enemmän sellainen kuva että kehittäjät julkaisevat uusille konsoleille vain siksi, että ihmiset ovat niitä miljoonittain ostaneet, mutta niillä ei kuitenkaan pelattavaa ole.
Tai sitten niitä vain jostain syystä uutisoidaan isommin mitä edellisen polven julkaisuja :P

Defense Grid jäi enimmäkseen erottuvasti mieleen juonensa kannalta. Jos pelaajaa jaksoi hyvin toteutetun TD:n lisäksi selostus kiinnostaa, niin peli sai yllättävänkin paljon luonnetta.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Ensimmäinen osa olisi varmasti jäänyt pelaamatta ellei sitä ilmaiseksi olisi liveen tullut. Tykkäsin pelistä kuitenkin niin paljon että menin ostamaan sen Portal dlc:n.

Nostoja