Tosimaailman kriisit rantautuvat GTA Onlineen – San Andreas saa osansa lämpöaalloista ja polttoaineiden hintojen noususta

GTA Onlinekin saa osansa ilmasto- ja energiakriisien vaikutuksista.

22.7.2022 17:01

GTA Online ammentaa seuraavassa päivityksessään inspiraatiota ajankohtaisista tosielämän tapahtumista.

Rockstar Games on paljastanut sekä lämpöaaltojen että polttoaineen hinnannousun jylläävän GTA Onlinen tulevan sisältöpäivityksen taustalla. San Andreasia koettelevat kriisit tarjoavat rikollisjengeille tilaisuuden hyötyä hämmennyksestä ja samalla myös pelaajat saavat tilaisuuden näyttää kannuksiaan alamaailman puuhissa.

Criminal Enterprises -päivitys tuo GTA Onlinen pelaajille uusia ura- ja liiketoimintamahdollisuuksia. Rockstarin mukaan päivitys sisältää fanien kovasti toivomia uudistuksia, joiden myötä pelaajilla on entistä enemmän valinnanvaraa etenemisessään eri rikollisryhmien hierarkiassa. Mukana on myös uusia aktiviteetteja, kuten nelihenkisissä ryhmissä toteutettava peiteoperaatio paikallisten petromagnaattien pimeäpuuhien paljastamiseksi.

Päivityksen yhteydessä GTA Online saa tuttuun tapaan myös joukon muuta uutta sisältöä. Mukana on niin ajoneuvoja, keräilyesineitä kuin erikoistapahtumiakin. Criminal Enterprises -päivityksen anti tulee GTA Online -pelaajien saataville 26. heinäkuuta alkaen.

Lähde: Rockstar Games

Lisää luettavaa