Totaallinen Warhammer-sota lähtee käyntiin huhtikuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Totaallinen Warhammer-sota lähtee käyntiin huhtikuussa

23.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Creative Assemblyn seuraava suurpeli Total War: Warhammer on saanut julkaisupäivän. Julkaisija Sega on vahvistanut, että kokonaisen pelitrilogian ensimmäiseksi osaksi kaavailtua strategiapeliä saadaan odotella pc:lle vielä huhtikuun 28. päivään asti.

Sega on kuitenkin paljastanut pelistä nyt myös kaksi eri erikoisversiota. Näistä kalliimpi on ristitty High King Editioniksi ja sitä on tarkoitus tuottaa vain 5 000 kappaletta. Itse pelin ohella se sisältää, ministrategiaoppaan, metallikannet, kangaskartan, taidekirjan sekä fyysisen Warhammer-teemaisen sormuksen, riipuksen ja juomasarven.

High King Editionille kertyy hintaa 99 puntaa eli siis noin 140 euroa.

Total War: Warhammerin toinen erikoisversio on vastaavasti ihan vain Limited Editioniksi kutsuttu kokonaisuus. Siitä mukaansa saa itse pelin lisäksi edellä mainitut metallikannet ja ministrategiaoppaan.

Total War: Warhammerin ennakkotilaajille Sega tarjoilee lisäksi etuna Chaos Warriors Race Pack -nimistä lisäsisältöä. Se lisää peliin uuden pelattavan Chaos-rodun, josta voi katsastaa 

Lähde: Sega

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

chaos race laitettu maksumuurin taakse :(

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Hienoa että saatiin julkaisupäivä tietoon, kunhan se pitäisi vielä kutinsa. Tosin mieluummin myöhemmin ulos kuin keskeneräisenä ulos...

Erikoisversio kyllä kuumottelisi, vielä jos sen teemana olisi muu kuin dwarffit, niin menisi todennäköisesti ostoon heti.

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Jos nuo kamat olis Empire-teemalla, niin ostaisin välittömästi.

Nostoja