Strategiasarja Total War lähtee ilmaisille areenoille / Uutiset / pelaaja.fi

Strategiasarja Total War lähtee ilmaisille areenoille

28.03.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Segan ja Creative Assemblyn menestyksekäs strategiasarja Total War ponkaisee kokeilemaan onneaan ilmaispelimarkkinoilla. Yhtiöt ovat jo vuoden ajan työstäneet Britanniassa Total War: Arenaksi kutsuttua nimikettään, joka tuo yhteen reaaliaikastrategiat ja netissä pelattavat areenataistelupelit.

Pelin ytimessä nähdään 10 vastaan 10 -tyyppiset nettiottelut, jossa kukin pelaaja ohjastaa maksimissaan kolmea yksikköä Total Warin tavanomaisemman 20 sijaan. Tämän pitäisi näkyä pelissä yhteistyöhön panostavampana toimintana, jossa yksiköiden käskyttäminen on myös suorempaa kuin tavanomaisesti Total War -sarjassa.

Kuten tavanomaisesti ilmaispelien kohdalla, rahoitetaan peliä näillä näkymin mikromaksujen kautta. Kuitenkin valtaosa esimerkiksi erilaisista varusteista pitäisi olla hankittavissa ihan vain pelaamalla, minkä ohella kehittävät ovat korostaneet haluavansa pitää pelin erittäin tasapainoisena.

Total War: Arenan testauksesta kiinnostuneet voivat hakea sen beetaan Total Warin -kotisivuilla.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Kova Total war fani kun olen niin ainakin kokeilla aion. En kyllä odota mitään suuria ja kummastutata ettei CA kerro mihinkä ajanjaksoon peli sijoittuu.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Portable

Kova Total war fani kun olen niin ainakin kokeilla aion. En kyllä odota mitään suuria ja kummastutata ettei CA kerro mihinkä ajanjaksoon peli sijoittuu.

Peli kaiketi sisältää joukkoja useammalta eri ajanjaksolta, mikä on ihan odotettavissa, kun kyseessä on kerta moninpelattava ilmaispeli.