Total War Saga käynnistyy viikinkiteemalla – Thrones of Britannia julkistettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Total War Saga käynnistyy viikinkiteemalla – Thrones of Britannia julkistettiin

15.11.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Creative Assembly on julkistanut Total War Saga -pelisarjansa ensimmäisen nimikkeen, Thrones of Britannian.

Total War Saga: Thrones of Britannia vie pelaajat vuoteen 876, juuri Britanniaan kohdistuneen viikinkihyökkäyksen jälkeen. Saarivaltion omat kuninkaat havittelevat omia valtasuunnitelmiaan, samalla kun pohjoiset viikingit ovat tehneet asutuksen rannikolle.

Valtavien historiallisten aikakausien sijaan uusi Total War Saga aikoo keskittyä historiallisesti merkittäviin tapahtumiin. Peliosuus kattaa edelleen strategisen kampanjanäkymän sekä taktisen taistelutilan, mutta pienempi mittakaava antaa tekijöille mahdollisuuden keskittyä tarkemmin yksittäisiin tapahtumiin ja niihin osallistuneisiin osapuoliin.

Pelialueena toimii koko Britannia, johon tekijät ovat päässeet uppoutumaan tarkemmin pienemmän mittakaavan vuoksi. Pelattavina osapuolina on muun muassa anglosaksit, viikingit ja gallialaiset.

Total War Saga: Thrones of Britannia saapuu pc:lle vuonna 2018.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tämä Saga-sivusarja vaikuttaa kohtuullisen mielenkiintoiselta idealta. Koko Total War -sarjan parasta antia (jos modeja ei lasketa) on minulle ollut Medieval II:n Kingdoms-lisäri ja erityisesti sen Britannia-minikampanja. Mielestäni pelityyppi sopii jopa paremmin näihin pienempiin konflikteihin, kuin maailmanvalloitukseen.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Kyllä Warhammerin ja tämän myötä kiinnostus Total War sarjaan on kasvanut huomattavasti. Aemmista peleistä ainoastaan alkuperäinen Rome on tuttu, ja vaikka pelistä pidinkin, niin ei se jaksanut kiinnostaa tarpeeksi jotta olisin pelisarjan muita osia koittanut.

Sen sijaan juuri tällaiset pienemmän, historiallisiin tapahtumiin rajatut pelit (Warhammmer-lisenssin ohella) kiinnostavat jo huomattavasti enemmän, etenkin jos kampanjat on hyvin suunniteltu.