Total War: Three Kingdoms on seuraava suuri historiallinen Total War -sarjan osa

Total War ei ole unohtanut historiallisia juuriaan. Seuraava isompi historiallinen osa on Kiinaan sijoittuva Three Kingdoms.

10.1.2018 22:30

Total War -sarjan seuraava suuri historiallinen osa Total War: Three Kingdoms on paljastunut. Uusi peli sijoittuu vuoden 190 tienoille Kiinaan Han-dynastian aikoihin, jolloin kenraali Dong Zhuo hallitsi maassa tyrannin elkein.

Aikakausi on sama, jota myös vaikutusvaltainen kiinalaisromaani Kolmen kuningaskunnan kertomus on käsitellyt. Vastaavaa aikakautta ovat peleissä käsitelleet omalla tavallaan myös esimerkiksi Dynasty Warriors -sarja.

Three Kingdoms on ensimmäinen isompi historiallinen Total War -peli sitten vuoden 2014 Total War: Attilan. Viimeisenä parina vuonna Creative Assembly on syytänyt ulos kaksi fantastisempaa Total War: Warhammer -peliä ja valmistellut kilpailullista Total War: Arena -naksuttelua. Studio julkisti hiljattain myös Total War Saga -alisarjan, jonka on määrä tarjota hieman rajatumpia historiallisia strategiakokemuksia.

Total War: Three Kingdoms julkaistaan syksyllä 2018. Sen Steam-myyntisivun perusteella tarkka päiväys olisi 6. syyskuuta.

Lisää luettavaa