Total War: Warhammer II julistaa sotansa syyskuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Total War: Warhammer II julistaa sotansa syyskuussa

14.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Trilogiaksi kaavailtu Total War: Warhammer -strategiasarja jatkuu 28. syyskuuta. Sega ja Creative Assembly ovat vahvistaneet julkaisevansa kyseisenä päivänä Total War: Warhammer II:n, josta on näin E3:n alla saatu myös ensimmäinen pelikuvavilaus.

Perusversion rinnalla Total War: Warhammer II:sta tuodaan saataville tuhti noin 120 euron Serpent God -erikoisversion, johon mukaan ympätään itse pelin ohella muun muassa taidekirja, strategiopas, tarroja ja koru. Pelin tietyiltä jälleenmyyjiltä ennakkotilaamalla haltuunsa voi saada myös uuden lähitulevaisuudessa julkaistavan rodun ensimmäiseen Total War: Warhammeriin.

Total War: Warhammer II laajentaa sarjaa tarjoamalla julkaisussaan pelattavaksi neljä uutta rotua (High Elves,Dark Elves, Lizardmen ja mysteerirotu), jotka kamppailevat Ulthuaniin ilmestyvän maagisen pyörteen hallinnasta. Tarkoituksena Creative Assemblylla on sitoa peli myös yhteen ensimmäisen Total War: Warhammerin kanssa myöhemmällä ajankohdalla julkaisemalla molempien pelien omistajille uuden jättimäisen kampanjakartan, joka yhdistää ensimmäisen ja toisen osan sisällöt.

Lähde: Sega

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja