Total Warin eeppinen roomalaissota tehostuu – konkareille herkut ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Total Warin eeppinen roomalaissota tehostuu – konkareille herkut ilmaiseksi

3.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Sega on julkaisemassa uuden myyntiversion Total War: Rome II:sta. Emperor Editioniksi kutsuttu uutuus on oletuksena sisältämässä tietysti kaikki peliin sen elinaikana julkaistut ilmaiset lisäsisällöt, mutta myös muunlaisiakin parannuksia on tiedossa.

Näkyvin lisä Emperor Editionissa jo Rome II:n kokeneille lienee peliin saapuva uusi Imperator Augustus -kampanja. Uusin koettemus on perustumassa toisen triumviraatin sotaan, minkä pitäisi tarjota tuntien edestä uutta hupia uudella kampanjakartalla. Koko Rome II -kokemusta sujuvoitetaan toki myös samalla esimerkiksi paremmalla politiikkajärjestelmällä, uusilla tasapainoituksilla ja hiotummalla ulkoasulla.

Mikäli Total War: Rome II:n jo omistaa saa kaiken Emperor Editionin sisällön sen parannuksia ja Imperator Augustus -kampanjaa myöten itselleen ilmaiseksi. Uuden sisällön julkaisuaika on vielä hämärän peitossa.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Surullista että tämän päivityksen olisi pitänyt olla pelissä mukana jo vuosi sitten. Ja vieläkin surullisempaa että "dein" ja "radioussin" kaltaiset valtavat modit täytyy nyt työstää alusta loppuun uudestaan.

Käyttäjän LeijonaPoika kuva
LeijonaPoika

Ihan sama...Ei tämä ikinä ole vetänyt vertoja civeille. Toisaalta näissä peleissä on aika erilainen mekanismi.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus käyttäjältä LeijonaPoika

Ihan sama...Ei tämä ikinä ole vetänyt vertoja civeille. Toisaalta näissä peleissä on aika erilainen mekanismi.

Erikoinen vertailukohta, koska Civithän on vuoropohjaista kansakunnan luotsausta korkeintaan strategiselle asteelle jäävällä sotimiselle, kun taas Total Warien pihvi on se ruohonjuuritasolle ulottuva taktinen taistelu. Jotenkin en näe kilpailutilannetta näiden kahden sarjan välillä?

Nostoja