Toteuta villeimmät Mario-kenttäsi – entistä monipuolisempi Super Mario Maker 2 paljastettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Toteuta villeimmät Mario-kenttäsi – entistä monipuolisempi Super Mario Maker 2 paljastettiin

14.02.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
9
Super Mario Maker 2

Yöllinen Nintendo Direct -lähetys käynnistettiin Super Mario Maker 2:n julkistuksella. Jatko-osa antaa omien kaksiulotteisten Mario-kenttien rakentamiseen edellisosaa kattavamman kirjon rakennuspalasia sekä monipuolisemmat työkalut.

Julkaistun trailerin perusteella työkalujen käyttöliittymää on uusittu Switchille sopivammaksi, minkä lisäksi mukaan on saatu muun muassa jo edellispeliin paljon toivotut ylä- ja alamäet. Mahtuupa monipuolistuneisiin esine- ja rakennuspalasiin myös Super Mario 3D Worldista tuttuja ilmestyksiä, kuten kissapuku.

Super Mario Maker 2 julkaistaan Switchille kesäkuussa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ihan oikea jatko-osa eikä vain porttaus Wii U:lta!? Johan nyt!

Käyttäjän MacGyver69 kuva
MacGyver69

Tätä on odotettu! Kutkutteli jo Super Mario Maker aikoinaan, mutta ei tullut WiiU:ta koskaan hommattua.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Kysymys kuuluu onko ykkösen kentät myös yhteensopivia kakkosen kanssa? Jos ei ole, niin tässä tapauksessa "jatko-osa" kuulostaa pikemminkin takapakilta.

Käyttäjän N-Gage kuva
N-Gage

Mahtavata! Vuoden odotetuin peli itselle. Mario Maker syy miksi Wii U yhä kiinni töllössä. En edes kaipaa taaksepäin yhteensopivuutta. https://supermariomakerbookmark.nintendo.net/profile/Tertsi

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Itselleni tämä on pakkohankinta, sillä en ikinä pelannut alkuperäistä. 3DS:lle olisin Mario Makerin muuten hankkinut, mutta pelin nettiominaisuudet olivat turhan karsitut.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Tää on huikea julkistus ja tässä on switchillä paljon enemmän järkeä, kuin wiiulla. Bussimatkat hurahtaa keposesti kenttiä rakentaen:)

Lainaus MacGyver69

Tätä on odotettu! Kutkutteli jo Super Mario Maker aikoinaan, mutta ei tullut WiiU:ta koskaan hommattua.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Estääkö mikään käyttäjiä tekemästä ja jakamasta kaikkien Marioiden (joiden palikat pelistä löytyy) kentät tämän kautta?

Itse en ole kauhean innoissani. Pelissä (ainakaan ekassa) ei tainnut kauheasti olla mukana virallisia kenttiä ja mitä olen Youtubesta katsonut, ovat ne käyttäjien tekemät jotain aivan kauheaa. Joka vain huonoja, mielikuvituksettomia tai sitten täyttä kaaosta, tuskaa tai trollausta. Toki otantani on suppea mutta jos ollaan käyttäjien sekä Nintendon tunnetusti typerien nettiratkaisujen (ykkösessä ne koodit tms) varassa, niin ei tämä kauheasti ostoksille houkuttele.

Tietenkin eri asia jos yhtään tykkää itse rakennella. Erityisesti porukalla voisi olla ihan jees tehdä haasteita toisille (mitä muistaakseni on myös tullut Youtubessa vastaan).

Lainaus Haerski

Kysymys kuuluu onko ykkösen kentät myös yhteensopivia kakkosen kanssa? Jos ei ole, niin tässä tapauksessa "jatko-osa" kuulostaa pikemminkin takapakilta.

Jos esim. Trials-pelisarjaan vertaa niin siinä ei ole yhteensopivuutta. Laadukkaita, käyttäjien tekemiä kenttiä kyllä on jokaisessa ollut ihan älyttömästi. Uudessa pelissä on sentään kentät pelattavissa jokaisella alustalla eikä alustakohtaisesti, joten sen pelin kenttävalikoima on entistäkin suurempi.

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

Ehdottomasti hankintalistalle.

Käyttäjän PotilasSaarinen kuva
PotilasSaarinen

Toivottavasti snaketus saa joskus säästettyä tarpeeksi rahaa switchiin ettei tarvi kateellisena olla kommentoimassa jokaiseen uutiseen.

Nostoja