Totuuden hetki lähestyy: uusi RollerCoaster Tycoon ottaa pian varaslähdön Steamissa / Uutiset / pelaaja.fi

Totuuden hetki lähestyy: uusi RollerCoaster Tycoon ottaa pian varaslähdön Steamissa

27.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Klassinen huvipuistosimulaattorisarja RollerCoaster Tycoon on tekemässä ensi viikolla eräänlaisen paluun. Keskiviikkona 30. maaliskuuta Steamin Early Access -osastolle on saapumassa saataville RollerCoaster Tycoon World, jonka kehityksen seuraaminen onkin ollut tähän mennessä aikamoista vuoristorataa.

Alunperin vuonna 2014 paljastettua RollerCoaster Tycoon Worldia on työstänyt tähän mennessä kaikkiaan kolme eri kehittäjää, eikä siitä nähty materiaali ole muutenkaan juuri hurraa-huutoja kerännyt. Julkaisija Atari pyrki alunperin saamaan pelin ulos vielä viime vuonna, mutta pelin beetatesteistä saatujen palautteiden myötä se päätyi lykkäämään julkaisua aina täksi vuodeksi. Aiemmin viime vuonna pelin eräs ensimmäisistä trailereista aiheutti myös huvitusta, sillä monet kokivat Worldin näyttäneen videolla graafisesti huonommalta kuin yli kymmenen vuotta sitten julkaistu RollerCoaster Tycoon 3.

Sittemmin pelin visuaalista antia on pyritty hiomaan vastaamaan enemmän tämän päivän standardeja. Atarilla lisäksi luvataan, että pelin kehityksestä parhaillaan vastaava Nvizzio Creations on viime aikoina tehnyt kovasti töitä vastatakseen muutenkin pelaajilta ennakkoon saatuun RollerCoaster Tycoon World -palautteeseen.

Hintaa jo early access -vaiheessa RollerCoaster Tycoon Worldille on kertymässä reilut 45 euroa. Atarin mukaan peli pysyy saatavilla early access -muodossa niin kauan, kunnes yhtiössä koetaan varmuudella, että peliä voidaan kutsua valmiiksi tuotteeksi.

Pitkin early access -vaihetta Atarin on tarkoitus päivittää peliä tasaiseen tahtiin niin korjauksilla kuin uusilla ominaisuuksillakin ja kuunnella siinä yhteydessä myös pelaajien mietteitä tarjolla olevasta huvipuistokokemuksesta.

Tarkan listauksen RollerCoaster Tycoonin early access -version sisällöstä voi katsastaa läpi pelin kotisivujen kautta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Ainoa peli jota vois kokeilla vr laseilla

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Minä niin kovasti haluaisin tämän olevan parempi peli kuin RCT3. Nähtäväksi jää.

Käyttäjän Samu kuva
Samu
Lainaus käyttäjältä wlizer

Ainoa peli jota vois kokeilla vr laseilla

Olisi mahtava