Toukokuun suurtarjoukset käynnistyivät PlayStation Storessa – parhaimmat alennukset jopa yli 80 prosenttia / Uutiset / pelaaja.fi

Toukokuun suurtarjoukset käynnistyivät PlayStation Storessa – parhaimmat alennukset jopa yli 80 prosenttia

16.05.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
6
Red Dead Redemption 2

PlayStation Storessa on pyöräytetty käyntiin tuoreimmat alennuskampanjat, jotka polkevat pelien hintoja jälleen tuntuvasti alaspäin. Käynnissä on tälläkin kertaa useampia samanaikaisia kampanjoita, joista merkittävimmät lienevät "Toukokuun säästöt" ja "Täysin digitaalinen", joissa alennusprosentit kohoavat parhaimmissa tapauksissa jopa 80 prosentin hujakoille.

Kunkin kampanjan nimikkeet voi katsastaa ohesta alennusprosenttien kera. Tarkemmat hinnat löydät klikkaamalla pelin nimeä.

Katso myös: Xboxin verkkokauppapaikan tämänhetkiset tarjoukset

***

Viikon tarjous (22. toukokuuta asti)

Red Dead Redemption 2 -kampanja (26. toukokuuta asti)

Toukokuun säästöt -kampanja (29. toukokuuta asti)

Täysin digitaalinen -kampanja (12. kesäkuuta asti)

Pelit alle 20 € (29. toukokuuta asti)

Pelit alle 10 € (29. toukokuuta asti)

Lähde: PlayStation.Blog, PlayStation Store

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Tällaiset uutiset ovat ihan turhia nykymuodossaan. Pitäisi tiivistää muutamaan poimintaan ja ehdottomasti hinta esille, eikä mitään alennusprosenttia. Kaikkia paskapelejä ei ole järkeä listata.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Kornholic

Tällaiset uutiset ovat ihan turhia nykymuodossaan. Pitäisi tiivistää muutamaan poimintaan ja ehdottomasti hinta esille, eikä mitään alennusprosenttia. Kaikkia paskapelejä ei ole järkeä listata.

Uutisen nykymuodon turhuudesta olen suunnilleen samaa mieltä mutta kuka sitten on oikea henkilö päättämään mikä on "paskapeli", jonka voi jättää pois? Kyllä sitä sittenkin pystyisi valittamaan että on vain paskaa tarjolla tai uutiseen on poimittu paskat pelit. Sen kautta jos tällaista "uutista" on tarve julkaista on parempi jättää vain se koko lista kuin alkaa poimimaan jotain "hyviä" tiivistelmiä kun kaikenlainen hyvyys ja huonous on kuitenkin hyvin subjektiivista.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus zappah

kuka sitten on oikea henkilö päättämään mikä on "paskapeli", jonka voi jättää pois?

Minä ja Metacritic.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Ja minäpä sanon etteivät tällaiset isommatkin listaukset ole ollenkaan turhimmasta päästä! En minä jaksa koko ajan ravata PS Storessa selaamassa tarjouksia tai edes tiedä milloin ne ovat menossa niin näistä uutisista näen helposti onko mielenkiintoisia nimikkeitä tarjolla. Nytkin kipitin uutisen luettuani heti Storeen.

Sanon suoraan että oh shit, pelattavien pelien lista kasvoi taas kun ainakin pari Assassin's Creediä tipahti ostoskoriin! Onneksi on loma ovella; kun kesken on vielä muutama muukin mammuttipeli, niin saa pleikkari käydä kuumana kilpaa kesähelteiden kanssa<3

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Nuo alennusprosentit ei tosiaan kerro paljoa, kun normaalistikin hinnat PSN:ssä on 200% tasoa, ja alennus lasketaan korkeimmasta mahdollisesta hinnasta mitä pelistä on joskus kehdannut pyytää.
Esimerkkinä joku Sniper Elite 4, joka on nyt -78% alennuksessa mutta maksaa silti 14,95€, koska alennus on laskettu täydestä hinnasta 69,95€. Ja peli on julkaistu yli 2 vuotta sitten (14.2.2017).

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Ainakin tuolla tyylillä saa ison näköiset prosenttiluvut alekampanjoihin.
Arvosteluhitti Mad Max nyt 85 prosentin* alennuksessa!!! WOOOT!
*(Alennus laskettu korkeimmasta mahdollisesta hinnasta 69,95€, vaikka peli julkaistiin 2015, eikä se silloinkaan ollut tuon kympin alehinnan arvoinen)

Nostoja