Microsoft on saanut vahvistettua seuraavat Games with Gold -ohjelman kautta tarjoiltavat lahjapelit. Mikäli hallusta vain löytyy siis Xbox Liven kultajäsenyys, pääsee toukokuussa lataamaan tällä kertaa ilman lisäveloitusta neljä peliä, joista kolme ovat uusia Games with Gold -ohjelmalle.

Xbox Onella uusi tulokas on tällä kertaa sivulta kuvattu strategiapeli CastleStorm: Definitive Edition, jonka voi latailla haltuunsa aina toukokuun ensimmäisestä päivästä ainakin sen viimeiseen päivään asti. Myös viime kuulta tuttu Pool Nation FX on edelleen koko kuun ajan ladattavissa uudemmalle Xboxille.

Xbox 360:llä pelaajia odottaa tällä kertaa vuorostaan sekä rikollisuus että kilpa-ajo. Ensin aikavälillä 1.-15.5. lataukseen voi käydä laittamassa Mafia II:n, minkä jälkeen aina kuun loppuun asti saatavilla on F1 2013.

Vielä kirjoitushetkellä Xbox Liven kultajäsenet ehtivät käydä lataamassa ennen kuun vaihtumista niin Child of Lightin, Assassin’s Creed IV: Black Flagin kuin myös Army of Two: Devil’s Carterlin.

Lähde: Major Nelson

Lisää luettavaa